16-årige datter beder sin far om at køre hende på hospitalet efter hun hoster voldsomt – få timer senere afslører lægerne det frygtlige!

By 11. januar 2019Nyhedsartikler
16-årige

16-årige datter beder sin far om at køre hende på hospitalet efter hun hoster voldsomt – få timer senere afslører lægerne det frygtlige!

Sidens logo

Del

16-årige datter beder sin far om at køre hende på hospitalet efter hun hoster voldsomt – få timer senere afslører lægerne det frygtlige!

Selvom vi i Danmark endnu ikke har haft en hård vinter endnu, så er vinterperioden faktisk en hård omgang for mange af os, ikke nok med at folk smitter hinanden med forskellige sygdomme, så glemmer mange af os, faktisk også at lytte på vores krop og acceptere at det er okay at besøge sygehuset, for at blive undersøgt. Det er især det mandelige køn, som ikke er de bedste til tage på sygehuset når man har gået med en sygdom igennem længere tid.

Og jeg husker tydeligt hvordan vinteren var for netop mig for bare to år siden, mit D-Vitamin var under normal, og det kunne tydeligt mærkes, da jeg forstod faren ved at gå rundt uden den optimale standart som vi mennesker bør have det.

Det samme handler om ondt i halsen og forkølelser, det er nemlig en rigtig god idé at kontakte ens læge hvis disse symptomer har stået på i flere dage, og ikke har vist sig at blive bedre.

Selvom det heldigvis i de fleste tilfælde ikke er dødensfarlige, så kan disse sygdomme faktisk vise sig at være nogle tegn på andre former for sygdomme eller andre slags virus som man bærer rundt med uden at vide det.

Spørg bare den 16-årige Shayla Mitchell som igennem en længere periode ikke følte sig på toppen, og hun havde en vedholdende hoste som ikke stoppede, derfor troede hun og familien at der var tale om en slags bihulebetændelse.

Men en dag viste tegnene sig virkelig at ramme den unge teenagere utrolig hårdt, hun valgte nemlig at sige til sin far at hun ønskede at komme til lægen.

Læs også  Dreng bærer forsigtigt ringene op mod alteret - se nu hvor han chokerer alle i kirken

Hun fik en tid dagen efter, så faren hentede hende efter skole og kørte ud på det lokale sygehus. Faren og datteren havde lige planlagt resten af dagen, men da lægerne undersøgte hende, forstod de pludselig hvilken fare der skulle vise sig at være, lægerne kunne konstaterer at hun havde gået rundt med en kræftknude som fyldt næsten to tredjedel af hendes bryst, og ikke nok med det, så var en af hendes lunger også kollapset, derfor forstod lægerne også hvorfor hun hoste på denne måde.

Faren og datteren var dog ikke beviste om at de i de kommende 45 dage skulle indtage maden på hospitalet og ikke på den cafe som de ellers havde planlagt, hun blev kort efter indlagt på børneafdelingen på FairFax Hospital, og lægerne kunne blot konstaterer at kræften i brystet ikke så for godt ud.

Inden faren skulle fortælle datteren den hårde nyhed, kørte han en tur ned til en guldsmed hvor han købte to ens ringe, faren lovede sin datter at han ville være ringen hver eneste dag, indtil de sammen havde fået hende kræftfri med hjem igen.

Datteren kæmpede en kamp hver eneste dag, hun gennemgik blodtransfusioner, stråling og kemoterapi og ALDRIG stoppede hun med at opgive.

Faren stod ved datterens side hver eneste dag, også hvor hun kastede op, de grinte sammen over deres minder, de græd sammen, men de havde håbet.

Det skulle dog vise sig at hun ikke tog imod behandlingen som lægerne havde håbet og set, og hendes knoglemarvstransplantation mislykkes desværre også.

Læs også  41-årige mand - gør det mest beskidte og utænkelige ved ældre kvinde på 81 år i bussen.

Ifølge Love What Matters skrev faren følgende på hans Facebook-side:

!Hvordan i alverden, skulle jeg have den her samtale med min elskede datter? Hvordan i alverden, skulle jeg have mod til at fortælle min dejlige datter, at hun skulle dø?.. Jeg vidste, at jeg var nød til at være modig for hende!

Jeg havde set den samtale med hende, og hvor underlig det end lyder, så blev det den smukkeste, bedste, mest magiske og vidunderlige samtale, jeg har haft i hele mit liv, og en som jeg virkelig håber, at du ALDRIG nogensinde behøver at have!”

Da faren stoppede med at snakke, hviskede Datteren fem ord til sin elskede far: “Er jeg stadig modig far?”

hun havde kæmpet en kamp alt for længe, men da han indså, at hun ikke havde kæmpet for sin skyld, hun havde kæmper så længe for ham.

Et par dage efter afgik datteren ved døden til kræften, og faren Tom var sønderknust.

Sikke en hjerteskærende historie som virkelig gik lige i hjertet på mig og mange andre. tøv nu ikke med at del denne historie videre med dine venner og familie på Facebook.

 

Kontakt os ved at klikke her

Relaterede Artikler

Læs også  Mor til to poserer glad foran kamerat - men hun gemmer på en hemmelighed, nemlig under bordet ses beviset på tragedien

Morten Timm Reklame