2 mænd skal synge duet: Deres sangvalg fik publikum til at falde ned af stolene!

By 10. januar 2019Nyhedsartikler
2

2 mænd skal synge duet: Deres sangvalg fik publikum til at falde ned af stolene!

Sidens logo

Del

2 mænd skal synge duet: Deres sangvalg fik publikum til at falde ned af stolene!

Vi lever i en verden fyldt med unge som ældre talenter, lige i dette tilfælde er der tale om sangere som virkelig har formået at slå deres navn fast rundt om i verden.

Selvom der er mange af os som måske også gerne ville kunne leve af at lave musik, så er det faktisk de færreste der kan leve af denne levevej. Men man skal altid tro på sig selv, for det er aldrig for sent at slå igennem hvis man virkelig brænder for det man laver.

Du husker med sikkerhed den verdenkendte duo Simon And Garfunkel som slog deres navn fast i 60’erne med deres verdensnummer “The Sound Of Silence” som i dag også bliver spillet og fortolket af mange håbsfulde sangere.

Igennem de seneste år, har vi set utallige af indspillingerne af netop denne klassiker, som virkelig kan få de fleste til at trille en tårer eller to.

Foto:Youtube

To som virkelig har formået at fortolke “The Sound Of Silence” så man får gåsehud, er Keith Harkin og Colm Keegan. Med deres version af klassikeren har de allerede formået at få millioner på nettet til at elske dem.

Foto:Youtube

Selvom der skal utrolig meget til at slå den originale sang, som altid vil være nummer ét på listen over “The Sound Of Silence” synes jeg virkelig at denne version rammer ind på listen over de bedste fortolkninger til dags dato.

5 millioner visninger på Youtube

Det er ganske forståeligt at deres sang allerede er blevet afspillet af mere end 5 milllioner, for jeg må ærligt indrømme at de også fik mig til at få gåsehud over hele kroppen.

Læs også  Datter fik alvorlige brandsår - Nu advarer mor mod den nye populær børne-leg

I videoen nedenfor kan du høre den utrolige version af “The Sound Of Silene”

Kontakt os ved at klikke her

Tøv nu ikke med at del denne imponernede video med dine venner og familie på Facebook.

Morten Timm Reklame