37-årige mor har tabt sig 70 kilo efter at have fjernet fire fødevarer fra sin kost!

By 11. marts 2019Nyhedsartikler
37-årige

37-årige mor har tabt sig 70 kilo efter at have fjernet fire fødevarer fra sin kost!

Sidens logo

Del

37-årige mor har tabt sig 70 kilo efter at have fjernet fire fødevarer fra sin kost!

Hvis du nogensinde har gået igennem et vægttab, så kan du om nogen skrive under på hvor hårdt det er. I Danmark er der utrolig mange overvægtige mennesker som ikke vælger at gøre noget ved deres vægt, da de oftes ved at det kræver utroligt hårdt arbejde og stor disciplin og ikke mindst finde en ny sund balance i livet.

Spørg bare den 37-årige mor Casey Gemmel, som har gået igennem en utrolig forvandling.

Det hele startede da hun havde inviteret sønnens venner på temafest, her skulle de alle sammen være klædt ud som en superhelt. Og i den anledning, valgte Casey at være Batgirl, hun kunne dog godt se at at formen ikke var som den rigtige badgirl.

Ifølge mediet Today fortalte moren at hun efterfølgende så billederne fra festen, og tænkte, er dette virkelig mig?

Den nemmeste måde som er populær at anvende i dag, er at ligge i filter over billederne så man skjuler ens svagheder og udfordringer. Men det valgte Casey ikke, hun tog nemlig den hårde vej som betød en ændring af hendes kost og livsstil.

Selvom det er 3 år siden, så valgte hun at dele hendes forvandling med en Facebook-gruppe som hedder Beautiful U. Her skrev hun følgende: “Jeg acceptere at jeg vejede 160 kilo, jeg tænkte overhovede ikke over livet og dens glæder til sidst.”

Derfor valgte den stålsatte mor sig at sætte sig et mål, at komme i bedre form, leve livet sundt, være tilfreds med ens eget udseende og ikke mindst leve de ekstra år med hendes barn. Hun tog en dag af gangen, det gik rigtig stærkt, og kiloerne røg af som ingenting, men der kommer også et punkt, hvor kiloerne bliver sværere at ryste af sig. Men hun opgav aldrig.

Læs også  To unge mænd ser en sort skikkelse i grøften - De får et chok da de kommer tæt på!

Efter blot otte uger, kunne hun løbe en 5 kilometer, noget hun aldrig har kunne siden siden tiden i folkeskolen. Hun lagde også sin kost om, hun fjernede brødet, osten, pastaen og sodavanden. Selvom det var svært hjælp det hende utroligt meget med at ændre disse kostvaner.

4 års forvandling

Igennem fire hårde, men dejlige år, havde hun tabt sig 70 kilo. Udover at være mor i hverdagen og få planlagt de mange huspligter ind i et skemaet, er hun lykkelig for den forvandling som har skabt et nyt, og bedre liv for hende selv og hendes søn og venner.

I videoen nedenfor kan du se den utrolige forvandling:

Kontakt os ved at klikke her

Tøv nu ikke med at del denne inspirations historie videre med dine venner og familie på Facebook, så endnu flere derude kan se ens drømme sagtens kan opnåes, selvom der kommer nogle bump på vejen.

 

Morten Timm Reklame