Plejecenter i Danmark åbner egen bar – Dette er et livsbekræftende syn!

Vesterled plejecenter

Plejecenter i Danmark åbner egen bar – Dette er et livsbekræftende syn!

Sidens logo

Del

Plejecenter i Danmark åbner egen bar – Dette er et livsbekræftende syn!

Tror næsten alle må have haft i drømmene at eje sin egen hjemmebar i sit hjem på et eller andet tidspunkt i sit liv, og kunne sidde med vennerne og snakke om livets ve og vel, og få en sjus eller to.
Nær Kolding i Vesterled ligger et plejehjem, hvor denne drøm nu er blevet til virkelighed, da de åbnede deres egen bar d. 2 Februar 2017.
De ialt 26 beboere på plejecentret Vesterled, blev spurgt om de havde nogle ønsker til det bar’kort, som skulle figurere i deres nye bar, og det er da blevet til et fint sortiment af forskellige lækkerier, de kære beboere nu kan nyde godt af.
Vesterled plejecenters nye bar servere nu i deres både snaps, rom, cognac, whisky, øl, shots, sjusser, sodavand, kaffe og juice.
På Gul og Gratis købte de selve baren, og for 5.500 kr. fik de den både etableret, fik køleskab sat til, og fyldt dette op med drikkevarer d. 1 Februar, dagen inden deres åbning d. 2 Februar.
– Vi tænker baren ind som en aktivitet, der også kan bruges til at hygge sig i om formiddagen, og måske kan vi skabe en mandeklub og en dameklub i baren, og man kan også bare sætte sig og drikke en kop kaffe, forklarer gruppeleder Anette Rasmussen til jv.dk
Hun forklarer der udover, at der er plads til alle beboerne i baren – også dem, som ikke er til alkoholiske drikke, men bare for selskabets skyld.
– Det behøver ikke være alkohol, og personalet må ikke drikke alkohol i arbejdstiden, så vi kan få cider uden alkohol, fortæller Anette Rasmussen.
Plejecentret har en aktivitetskonto, hvor pengene er blevet taget fra, så de kunne få denne skønne ide bragt til live, og den må kun benyttes af beboerne på Vesterled Plejecenter.
På barens åbningsdag d. 2 Februar fik plejecenteret et utroligt flot dartspil til baren, som en gave fra selve Kolding kommune.

Denne video er så livsbekræftende, og hvor er dette et godt initiativ taget af Vesterled Plejecenter! Så stor respekt her fra. Flere burde gøre som dem.

Kontakt os ved at klikke her

Læs også  jul fejre man med hjertet.

Morten Timm Reklame