6 gode grunde til hvorfor du ALDRIG bør smide syltelage ud!

By 29. januar 2019Nyhedsartikler
6

6 gode grunde til hvorfor du ALDRIG bør smide syltelage ud!

Sidens logo

Del

6 gode grunde til hvorfor du ALDRIG bør smide syltelage ud!

Jeg har altid smidt det overskydende syltelage ud i skraldespanden, men efter jeg forstod hvorfor jeg bør stoppe omgående med det, har jeg ikke gjort det lige siden.

Selvom det er få som virkelig nyder disse sylte madvarer, som hænger ved siden min mormors barndom.

Jeg er dog ikke særlig god til smagen af salt og den syrlige smag, og derfor fravælger jeg som regel altid pickles i mine burgere, hvis vi er på McDonald’s eller på Cafe.

Men som mange ved, så kan den syrlige smag gøre mange madretter ekstra smagsfulde og lækre.

Vi har samlet 6 gode grunde til hvorfor du ikke bør smide det overskydende syltelage ud, når der ikke længere er flere syltede agurker for eksempelvis.

Foto: Wikipedia

1: Hjælper dig imod kløe!

Ifølge Detox Mentor kan de syltede madvarer noget helt bestemt, syltelagen for agurker, kan faktisk lindre kløe fra et myggestik. Så hvis du har lidt syltelage stående, kan du med god grund putte det på myggestikket, smør dog en god creme på efterfølgende.

2: Gør dine kobbergryder som nye

Ifølge My Fridge Food kan den overskydende syltelage også være et genialt hjælpemiddel, hvis du står med beskidte kobbergenstande. Hvis du smøre lidt syltelage på gryden for eksempelvis, skal du lade den stå i cirka 15-20 minutter, og vask den af efterfølgende, resultat er en ny gryde.

3: Hjælper mod forbrænding

Ifølge The Kitchen kan den overskydende syltelage hjælpe med at berolige huden, hvis din eftersun ikke viser sig at virke optimalt.  Smør lidt på det ramte område, og mærk hurtigt forskellen.

Læs også  6 simple tricks du burde prøve der hjemme!

4: Lindre menstruationssmerter

Ifølge Medical Daily kan syltelage faktisk lindre den krampagtige følelse og fornemmelse, det kan ske ved menstruation eller ved ægløsning.

5: Hjælper dig imod tømmermænd

Ifølge Healthine kan den overskydende syltelage som indeholder eddike, nemlig hjælpe dig mod dine tømmermænd, og lindre ens hovedpine, da tømmermænd oftes skyldes dehydrering, og salten u syltelagen kan genoprette din væskebalance.

I videoklippet nedenfor kan du se hvorfor du ALDRIG bør smide det ud igen:

Kontakt os ved at klikke her

DEL denne artikel videre med dine venner og familie på Facebook, så endnu flere kan få denne gode viden af vide.

Morten Timm Reklame