8-årige dreng hænger hjælpeløst ud af skilift 7 meter over jorden – se nu skoledrengenes smarte idé som får ALLE til at måbe!

By 11. marts 2019Nyhedsartikler
8-årige

8-årige dreng hænger hjælpeløst ud af skilift 7 meter over jorden – se nu skoledrengenes smarte idé som får ALLE til at måbe!

Sidens logo

Del

8-årige dreng hænger hjælpeløst ud af skilift 7 meter over jorden – se nu skoledrengenes smarte idé som får ALLE til at måbe!

Hændelsen nedenfor er som klippet ud fra en dramatisk film-optagelse. Og det kunne virkelig have endt med tragiske følger for den 8-årige skoledreng og hans pårørende.

Det er ikke ufarligt at stå på ski, de fleste kender med sikkerhed en eller flere som er kommet til skade efter en skiferie, de fleste uheld sker af personlige fejltagelser på pisterne.

I dette tilfælde udspillede der sig en alvorlig katastrofe på det populære skisportssted Grouse Mountain i Vancouver,Canada. Da en familie på fire var på vej op ad skiliften.

Nedenunder dem stod de mange glade tursiter på ski, men pludselig skete der noget alvorligt som familien og de mange vidner aldrig vil komme til at glemme igen. En 8-årige dreng hænger nemlig hjælpeløst ud fra en skilift omkring 7-8 meter over jorden, faren holder i drengens hånd, og kan intet stille op. Det er faktisk kun spørgsmål om tid, inden far må slippe sin dreng. 

Enhver forældre vil gå i døden for ens børn, og det ville faren i dette tilfælde også, han holdte nemlig hans 8-årige søn i utrolig lang tid, i håbet om at nogen under dem kunne tilkalde hjælp.

Ifølge Vancouver Sun fortæller de om den utrolige hændelse som netop nu deles som en løbeild på nettet!

Den 8-årige søn skreg på hjælp, og i starten stod de mange vidner nedenfor og kiggede på, uden at skride til undsætning, og der skabte sig pludselig en dramastisk stemning på pisten.

Læs også  Politiet bliver hyldet på nettet efter de har installeret vand- og madstationer til gadehunde!

Redningsholdet bestod af en flok unge drenge!

En flok unge skoledrenge kom familien og sønnen til undsætning, de fik hurtigt en genial idé, som nu hyldes verden over.

En af skoledrengene løb over og tog et afskærmningsnet, for muligvis at kunne blødgøre faldet fra den 8-årige dreng. Hvis idéen gik efter planen, ville drengen kunne falde ned i nettet, og på den måde ikke komm så alvorligt til skade som hvis han bare faldt direkte ned.

1,7 millioner visninger på ni dage

drengenes utrolige idé og heltemod bliver også hyldet af millioner verden over, skisportsstedet er i fuld gang med at undersøge hændelsen, men har ikke kunne fremskynde en mulig årsag til ulykken endnu.

Heldigvis undslap drengen og familien den alvorlige ulykke, som mange havde set komme.

I klippet nedenfor kan du se den utrolige hændelse:

Hjælp os med at DEL videoen videre med dine venner og familie på Facebook, så endnu flere kan være med til at hylde disse skoledrenge som reddet drengens liv.

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame