8 søskende stiller sig op på række – nu har deres imponerende juledans succes i hele verden

8 søskende stiller sig op på række - nu har deres imponerende juledans succes i hele verden

8 søskende stiller sig op på række – nu har deres imponerende juledans succes i hele verden

Sidens logo

Del

8 søskende stiller sig op på række – nu har deres imponerende juledans succes i hele verden


Julen er den tid på året, hvor vi samles med vores kære. Vi alle har forskellige traditioner, for hvornår julegaverne skal åbnes, hvad der skal stå på julebordet, hvilke sange der skal synges rundt om juletræet mm.

Men denne familie har skabt en helt unik juletradition.

Det er nemlig familien Utah, USA, som har skabt en helt særlig juletradition. Hvert år fejre familien med to forældre, otte søskende, tre svigerdøtre og svigersønner, tre niecer  og tre hunde jul sammen.

For familien Orgill, er julen ikke blot tid til afkobling og hygge foran den varme pejs og tale sammen. Nej de har nemlig udviklet deres helt egen tradition i form af en juledans.

I nogle år i træk, har familiens søskende, koreograferet en juledans som dansens til en julesang. I år blev det nummeret lavet af Ariana Grande ”Santa Tell Me” – og sikke en succes!

Far Ammon Orgill fortæller blandt andet til KSL News at børnene har danset, selv indspillet og lagt deres videoer op siden de var helt små. Han og hustruen opmuntre deres børn til at være kreative og at vove at gå uden for deres egen tryghedszone.

– Og det kan vi vidst blot roligt konstatere i denne video.

Selvom de otte søskende er meget sammenrystede, har de virkelig formået at danse, og ikke været bange for at vise sig selv frem. Men i denne video er det ikke blot de otte søskende som medvirker. Det som gøre hele videoen så unik, er at forældrene og de andre familiemedlemmer også medvirker – samt hundene!

Læs også  Genialt: Dette utrolige tricks kan gøre at du slipper for at stå op og tisse om natten - nu deles det som en løbeild på nettet!

I klippet her nedenfor kan du nyde familien Orgills vidunderlige juledans – se med og nyd den skønne juleunderholdning: 


Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame