84-årige Karl gik på knæ foran sin syge hustru – efter 63 års ægteskab!

By 11. marts 2019Nyhedsartikler
84-årige

84-årige Karl gik på knæ foran sin syge hustru – efter 63 års ægteskab!

Sidens logo

Del

84-årige Karl gik på knæ foran sin syge hustru – efter 63 års ægteskab!

Lad mig præsentere dig for Karl Von Schwartz på 84 år, han havde været i forhold med sin elskede hustru Donna på 81 år igennem 63 år.

Parret fik sig noget af en overraskelse, da lægerne fortalte dem omkring hvor syg Donna egentlig var. Ingen var dig klar over hvor længe hun havde tilbage at leve i.

i Kristendommen siger man: “I medgang og modgang” og det er denne historie et levende bevis på.

Donna og Karl har været sammen i mere end 63 år, har sammen fire dejlige børn og ni skønne børnebørn og ikke mindst ni oldebørn.

Sidste år (2018) var et utroligt hårdt år for familien, Donna blev nødsaget til at blive opereret i hjertet, da hun var blevet ramt af et slagtilfæde, derfor opholdte parret sig mange af dagene på sygehuset.

Ifølge CBS fortæller barnebarnet Karly Gibbs følgende:

“Personalet gjorde meget for min mor og far, de tog en stol mere ind på stuen, så han kunne sove ved siden af hans elskede hustru og hjælpe hende med at komme på benene igen.

Karl gav Donna et løfte, når vi kommer hjem igen, får du dig en ny forlovelsesring, og Karl var en mand som holdte sin ord.

Da Donna blev frisk nok til at komme med hjem, to parret sammen ned til den lokale guldsmed for at vælge en ny diamantring. Men det stoppede ikke her, nede i butikken, gik Karl nemlig på knæ for sin elskede hustru.

Læs også  Kun de færreste er faktisk i stand til at finde tyven på billedet: Kan du se, hvem det er?

Donna udbryder: “Men hva i al verden”

Heldigvis blev den store dag optaget af barnebarnet til glæde for familiens andre medlemmer som nu skulle gøre sig klar til bryllup.

Nedenfor kan du se den bedårende billeder og video af parret, som stråler af glæde og kærlighed.

I mine øjne er dette virkelig et levende bevis på at det aldrig er for sent! Og så er kærligheden bar så smuk og fantastisk.

Op med tommelfingeren hvis du er enig, og lad os alle sammen nu ønske Donna og Karl stort tillykke med den store dag.

Kontakt os ved at klikke her

 

 

Morten Timm Reklame