89 årige Ruth klager over maden på plejehjemmet – Så gør personalet det helt uhørte!

89

89 årige Ruth klager over maden på plejehjemmet – Så gør personalet det helt uhørte!

Sidens logo

Del

89 årige Ruth klager over maden på plejehjemmet – Så gør personalet det helt uhørte!

mange af os, skal samme vej som denne ældre kvinde ved navn Ruth, Vi har knoklet hele livet igennem, eller størstedelen har gjort dette. Denne mad vi dagligt serverer for vores ældre skal være lige så god, det mindste vi kan give dem, er god og i orden mad, Samt behandle dem med respekt og værdighed og ikke bare lad dem være fordi de ikke har masser år foran sig som især unge.

Det har været meget oppe i medierne angående maden på plejehjemmene, ældre for serveret utrolig dårlig kost – dette kan også skrives under her i danmark.

I norge er der nu en kæmpe sag angående maden til ældre mennesker på et plejehjem

Den 89 – årige Ruth Johnson bor på kassakrokens Plejehjem i Landskrona, og her er kvinden meget utrilfreds med selve maden. Eksempelvis er hakkebøfferne som sten og kartoffelmosen som vand, skriver Lokaltidningen.se.

 

Den ældre kvinde Ruth har fortalt sin yngre datter om disse forhold, men datteren troede som sagt ikke helt på moren, faktisk lige indtil hun selv en dag valgte at smage maden. Så var der vist ingen tvivl længere.

  • Pandekagerne var hårde som skosåler, og en hakkebøf føles som presset pap, når man får det ind i munden, udtaler ruths datter Ewa Still Hage til http://Lokaltidningen.se

Det sværeste af det hele var næsten at plejehjemspersonalet selv har medgivet, at madkvaliteten er utrolig svingene og at de portioner ikke til tider er store nok til, hvad beboerne reelt kan spise. Rudt har derfor været nødsaget til at spise grød ved siden af for at blive ordenligt mæt og få det rigtige næring.

Læs også  Derfor skal du altid koge dine kartofler med nogle gulerødder - Resultat overrasker ALLE!

 

  • Datteren har udtalt at personalet har været utrolig søde og rare til at hjælpe hendes mor med at opvarme hende egen mad, men det burde jo ikke være sådan!

Husk nu at de ældre har knoklet hele deres arbejdsliv og fortjener i det mindste deres gode værdighed samt et ordenligt måltid.

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame