9 måneder gammel datter, er pludseligt syg – det barnepigen siger er uventet!

coverbillede

9 måneder gammel datter, er pludseligt syg – det barnepigen siger er uventet!

Sidens logo

Del

9 måneder gammel datter, er pludseligt syg – det barnepigen siger er uventet!

Kiersten Miles på 22 år er fra USA og arbejdede egentligt bare som barnepige for George og Farra Roskos tre barn, du hun valgte at tage en stor beslutning i sit liv.
kiersten havde på meget kort tid, knyttet sig til dette pars yngste datter, Talia. Den lille 9 måneder gamle pige havde fået konstateret en leversygdom, og da hun havde brug for en ny lever, tøvede Kiersten ikke et eneste sekund med at hjælpe lille Talia.

Farra prøvede at forklare Kiersten, at det var et meget drastisk skridt, at hjælpe på denne måde, og at donere blod er én ting, men lige frem at donere et stykke af sit organ er noget helt andet.
Men denne 22 årige kvinde var fast besluttet på at hjælpe til og ansøgte straks om godkendelse, og testresultaterne viste sig at være et perfekt match med den lille pige.

Hele processen trak desværre ud, men den 11. januar 2017 var det endeligt blevet tid. Kiersten blev derved bedøvet og hun fik taget en lille del af hendes lever, som de med det samme tog med sig ind på operationsstuen ved siden af, hvor lille Talia lå og ventede.

Til sammen tog hele operationen 14 timer.

 

Kiersten og Talia kom sig begge rigtig hurtigt efter operationen, og den lille piges forældre var Kiersten evigt taknemmelige for den utroligt gode gerning!

Dette er en meget rørende historie, der viser at der er mennesker derude, som vil gøre alt for at hjælpe andre mennesker hvor man kan. Hvor er det stort at Kiersten at hjælpe til på denne rørende måde. Kiersten er en helt! lad os få nogle flere mennesker som hende.
 Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame