Adoptiv drengen jubler i retten: Dommeren skal tage en livsvigtigt valg

By 13. februar 2018Nyhedsartikler
Adoptiv

Adoptiv drengen jubler i retten: Dommeren skal tage en livsvigtigt valg

Sidens logo

Del

Adoptiv drengen jubler i retten: Dommeren skal tage en livsvigtigt beslutning.

En rørende historie bliver lige nu delt overalt på nettet, grunden var at parret Tyler og Mandi som de fleste ønskede sig at stifte sig en familie.

De havde forsøgt i flere år, dog uden held. De blev hurtige enige om at den “eneste” mulighed var at adoptere et andet barn.

Moren havde dog en sygdom som ikke hjælp hende med at blive gravid, Chrohns kaldes det. Det påvirker ens inflammation i ens tarmkanalen.

Parret var nu fast besluttet på at de skulle adoptere et andet barn – De søgte hjælp på nettet, og fandt hurtige forskellige kurser som kunne gå ind og godkende parret som adoptivforældre.

Efter en masse samtaler og undersøgelser, lykkes det langt om længe parret at blive godkendt af myndighederne som forældre skriver People.

Parret fik dog straks et opkald fra det lokale center for plejefamilier, at der var en dreng som manglede et hjælp. Drengen var på dette tidspunkt kun 8 uger gammel.

De kommende forældre var i den syvende himmel over nyheden, inden længe kunne de kalde sig for forældre som de havde drømt om i flere år.

Men efter noget tid, skulle forældrene møde modgang fra myndighederne. Drengen skulle nemlig have sin endlige afgørelse i retten om han skulle forblive hos hans nye forældre.

Retten tilkaldte forældrene samt Hunter som han var blevet døbt tilbage i December måned for at få en afklaring om parret nu kunne adoptere ham for altid.

Efter en længere debat i retten, gik dommeren ind for at finde den rette afgørelse – Dommeren kom efter få minutter tilbage i retssalen. Der var helt stille lige indtil han læste rettens ord op.. Hunter kunne nu kalde parret for hans rigtige forældre.

Læs også  Kvinde var på shopping med veninde - opdagede karaokeanlæg, greb mikrofonen og begyndte at synge!

Flere venner og familiemedlemmer var taget for at få den vigtige afgørelse i retten, og inden længe kogte retslokalet af glæde. Især hovedpersonen Hunter.

De nye forældre har også fortalt at de mener at gud har hjulpet dem til denne rette beslutning.

Sikke en dejlig solskinshistorie! Alle børn fortjener et rigtigt hjem med omsorg og kærlighed..

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame