ADVARSEL: Disse energidrikke er livsfarlige – se hvad der sker med kroppen.

ADVARSEL

ADVARSEL: Disse energidrikke er livsfarlige – se hvad der sker med kroppen.

Sidens logo

Del

ADVARSEL: Disse energidrikke er livsfarlige – se hvad der sker med kroppen.

 

flere og flere køber og drikker de kendte og populære energidrikke, nogle unge som ældre drikker disse for at få et skud energi, nogle blander også disse energidrikke i alkohol. Der er også de folk der tager en energidrik for at skære ned på deres daglige kaffe forbrug, Men du bør virkelig tænke dig om inden du åbner en næste gang. Disse mange energidrikke kan være utrolige farlige!

Dansk fødevarestyrelsen, har i en ny undersøgelse af indtaget af energidrik har fundet frem til at hele 42% af de mennesker, der ofte drikker energidrikke, har oplevet en slags bivirkninger.
Disse uhyggelige bivirkninger har været utrolig skræmmende, selvom nogle synes at en kold energidrik smager skønt.
Vi ser flere og flere drikke de kendte mærker af energidrikke både i skolen,fritidsklubberne,arbejdet og mange flere steder, disse drikke indholder typisk betydeligt mængder koffein og sukker som selvfølgelig påvirker ens krop.
I denne store undersøgelse, hvor 3682 menneskerbrug af en energidrik blev kortlagt, var disse resultater meget skræmmende, et højt forbrug af energidrikke kan jo medføre skadelige og slemme bivirkninger på ens krop, det har også vist sig at disse energidrikke kan forårsage en lang række skadelige og slemme følgesygdomme.

I denne store rapport blev det offenliggjort at høje koffeinindhold i de meget populære drikke blandt andet kan skade dig med.

  • Rastløshed
  • Hurtig hjertebanken
  • Stor søvnbesvær

Studier i udlandet har klare bevis og tegn på lign andre meget slemme bivirkninger.

  • Allergiske reaktioner
  • Depression og tydeligt angst
  • Hovedpine og slem migræne
Læs også  Mine børn er ikke bare..

Hele 42% af disse forsøgspersoner som var med i denne undersøgelse havde oplevet bivirkninger ved at drikke energidrikke. Man kan spørger sig, hvorfor det kommer, men det er jo som sagt indholdet i disse drikke, mange ved faktisk ikke hvad disse ingredienser der indholder udover de ved der er meget koffein i.
Hvis du har drukket eller drikker mange af disse energidrikke, og har nogle af disse symptomer skal vide at disse bivirkninger går i sig selv efter noget tid.Men forsker håber at kunne fjerne disse kolde energidrikke fra hylderne da det ikke er sundt ligesom alkohol,smøger osv.
Fødevarstyrelsen konkluderer også at det ikke stopper her, udover at der er utrolig meget sukker og et stort indtag af læskedrik øger det faktisk din overvægt, diabetes 2,karies og tanderosin.
så det meget store sukkerindhold der høre med i disse energidrikke øger altså risikoen for livsfarlige følgesygdomme, denne undersøgelse har også bevis for at energidrikke ofte indholder 10-30% mere sukker end f.eks. sodavand.
Fødevarstyrelsen påpeger at næsten halvdelen af alle solgte energidrikke der sælges er på 50cl. i 2010 var det faktisk kun 15% af alle de solgte energidrikke, som indeholdte 50cl. Mens det ved undersøgelsen i 2013 var 47% det er en skræmmende stigning.
Det danske og udlandske fødevarstyrelsen advarer med stort udråbstegn især om at disse energidrikke ikke skal indtages af børn, da deres kroppe slet ikke har behov for dette indtag i denne unge alder, flere forældre bør faktisk kende til denne store fare som de kendte drikke indholder.

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame