Advarsel: Pas på farlig e-mail spreder sig kommer fra dine egne venner og familie

Advarsel

Advarsel: Pas på farlig e-mail spreder sig kommer fra dine egne venner og familie

Sidens logo

Del

Advarsel: Pas på farlig e-mail spreder sig kommer fra dine egne venner og familie

En ny trend spreder sig lyn hurtig, de kendte virus mail har været kendt i flere år, imens vi bliver skarpere og dygtigere til at spotte disse falske mails, så bliver de mennesker der sender virussen ud også bare dygtigere og er foran os hele tiden.

Men ofte hvis en mail kommer fra en bekendt eller en ven eller fra ens familie, så burde man kunne stole på den person –

Men man kan simpelhen ikke være sikker mere, de er blevet så dygtige til at stjæle vores oplysninger om det er fra et andet firma de har dine informationer fra eller om det er en fup mail du har trykket på skriver Dinside.no

Disse mails kan se så troværdige ud at du som forbruger ikke kan se forskel eller tænker over det, men den nye Trend er at de sender dig en mail med et Google Docs- Dokument med dig

Fotokilde:Privat

Og så står der yderligere at der er et link til accounts.google.com som faktisk viser det officiele side til google.

Hvis man trykker videre står der at de har brug for dine google adgang, igen ser det så ægte ud at man ikke tænker over det! og hvis man trykker her og godkender så har de faktisk adgang til alt.

Efterfølgende finder man nok ud af der er noget helt galt, da adressen ikke er google.

Eksperter har været ude flere gange og advare befolkningen om at tænke sig om en ekstra gang for det kan koste dyrt har man hørt om med beskyttelse penge osv. og de hacker der sender disse mails, er så dygtige til at gemme sig.

Læs også  Mand i panik prøver at dræbe edderkop med gasbrænder - kommer til at sætte ild til sit eget hus. 

Hvis du fornemmer der er noget galt på din konto er den bedste måde at komme videre på at skynde sig at skifte ens password overalt til dine kontoer.

Hvis vi hjælper hinanden med at dele budskabet kan vi måske hjælpe en derude som faktisk tror det er en ægte mail, en trist udvikling men det er virkeligheden siger flere eksperter på dette IT område.

 

Find flere artikler på Visdom.dk

Morten Timm Reklame