Ægtemanden får en chokerende besked fra hans hustru – nu griner helt nettet!

By 11. marts 2019Nyhedsartikler
Ægtemanden

Ægtemanden får en chokerende besked fra hans hustru – nu griner helt nettet!

Sidens logo

Del

Ægtemanden får en chokerende besked fra hans hustru – nu griner helt nettet!

Da jeg forleden fik tilsendt denne historie af min bror, gik jeg straks i gang med at undersøge hvad historien her handlede om. Og jeg kan inderligt ikke huske sidst, hvornår jeg har grint så højlydt før.

Historien starter med at hustruen sender en besked til sin ægtemand, som netop er ude på forretningsrejse, og det udvikler sig pludselig utrolig dramastisk.

Jeg fandt historien Her og jeg har siden søgt på nettet om historien er sandt eller en fiktiv, men lige meget hvad, så var den virkelig være at læse, da jeg sad smilende bagefter.

Læs konens besked nedenfor:

Et “lille uheld”

“Jeg ville bare lige sige til dig skat, at inden du kom hjem fra din rejse, at jeg ville advare dig om, at jeg desværre ved et lille uheld i dag, skulle svinge ind i indførelsen med vores pick up-truck. Heldigvis skete der ikke alvorlige kvæstelser eller skader, og jeg har det om stændighederne helt okay, så det behøver du ikke længere at bekymre dig om.

Hm ja, jeg var faktisk på vej hjem fra arbejde, og da jeg kom til indførelsen, kom jeg til at trykke på speederen i stedet for bremsen, da bilen er svær at styre for en lille kvinde som mig, garageporten fik sig dog en lille bule, men pick up-trucken stoppede dog, da den kom til din nye flotte sportsvogn.

Jeg er inderligt ked af det, men eftersom jeg ved, at du er et rigtig godhjertet menneske, så er jeg ikke bange for at du tilgiver mig. Du ved nemlig, hvor højt jeg elsker dig, jeg vedlægger lige billedet af uheldet, så du kan se det med dine egne øjne.

Jeg glæder mig sindsygt til du er hjemme igen, så vi kan få lasagne, og at jeg igen kan putte mig trygt ind i armene på dig.

Kys Kys din elskede kone. “

PS: Din kæreste har ringet.

Læs også  13-årig pige åbner munden og begynder at synge - dommerne sidder tilbage med åben mund og forstår ingenting

‘Uheld’ som disse kan desværre forekomme, ja især når mandens elskerinde vælger at kontakte en på hjemmetelefonen, mens en ægtemand er ude og rejse, derfor kunne jeg simpelhen ikke stoppe med at smile over dette lille uheld –

Tøv nu ikke med at del historien videre med dine venner og familie på Facebook, så endnu flere kan få sig et godt grin.

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame