Alle gik i panik! – pige angrebet af søløve.

Alle gik i panik! - pige angrebet af søløve.

Alle gik i panik! – pige angrebet af søløve.

Sidens logo

Del

Alle gik i panik! – pige angrebet af søløve.

Alle gik i panik, da en lille pige blev angrebet af en søløve, og blev revet med ned i vandet. Heldigvis blev hun reddet i tide.


 

De fleste af os ved at vi skal passe på ikke, at komme for tæt på de vilde dyr. Men nogen gange kan de komme så tæt på, at man bliver helt fascineret af at se på dem, og måske endda få lov til at røre dem – Hvilket man selvfølgelig skal passe på med…

Og det er denne video et klart eksempel på!

 

Optagelserne fra denne uhyggelige episode kommer fra Steveston Wharf i Richmond. Hvor man kan se hvordan folk nysgerrigt kigger ved kajen, da de har fået øje på en kæmpe søløve, der svømmer rundt lige nede foran dem.

 

Det tydeligt at se søløven er interesseret i det der foregår oppe ved kajen, så den kigger op mod de mange mennesker. Nogen stikker endda deres hænder ned mod den for måske at kunne få lov til at røre ved den.

 

Pludseligt kommer søløven så tæt på, at en lille pige bliver meget nysgerrig og stiller sig helt ud til kanten ved kajen, og pludseligt hopper søløven helt op, tæt ved pigen, men uden at gøre noget, og lander i vandet igen.

 

Søløven bliver derefter ved med at være tæt ved de mange mennesker på kajen, og den lille pige bliver nu så nysgerrig at hun sætter sig ned på kanten ved kajen, – hvilket måske ikke var så smart..

Læs også  Moren advarer nu andre forældre, efter hendes søn døde i sin seng.

 

For lige pludseligt… HAPS…. og søløven har grebet fat i pigens kjole og får hende hevet med sig i vandet. Alle går i panik og er dybt chokerede over det der lige er sket. Så en mand skynder sig at hoppe i vandet for at redde den stakkel pige, uden at tænke over hvad han har i sine lommer og taber sine solbriller i vandet.

– Men vigtigst af alt, den stakkels pige blev reddet, uden der var sket hende noget. Og søløven var nu slet ikke at se ude i det store vand.

 

 

Se hele den frygtelige episode i videoen nedenfor:


Dette er netop et eksempel der viser, hvor meget respekt vi skal have for de vilde dyr. Man ved ikke det næste træk de vil lave. Heldigvis var pigen i denne situation meget heldig, at hun ikke var kommet noget til, andet end at blive hevet med i vandet. 

Del denne video, så vi kan huske hinanden på at de vilde dyr kan være meget farlige, selvom de måske ser ret så søde ud…

 
Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame