Alle i kirken afventer spændt på bruden – men da brudgommen indser hvem der åbner døren op kommer tårene!

By 15. december 2018Nyhedsartikler
Alle

Alle i kirken afventer spændt på bruden – men da brudgommen indser hvem der åbner døren op kommer tårene!

Sidens logo

Del

Alle i kirken afventer spændt på bruden – men da brudgommen indser hvem der åbner døren op kommer tårene!

Jeg husker tydeligt tiden fra min børnehave, de bedste lege var altid når Kasper (bedste ven) og jeg legede med de søde piger som gerne ville giftes med os, og vi opstillede det altid ligesom det var et rigtigt bryllup med kager og gæster og fest, mon ikke de voksne pædagoger har fået sig mange gode grin.

Men som årene går, er man pludselig voksen og muligvis har fundet sig sin livs kærlighed, som man ønsker at blive gift med. De fleste kvinder drømmer oftes om en hvid flot kjole og en fest som ingen af gæsterne nogensinde vil komme til at glemme igen.

Og sådan havde Jennifer Darmon det også, alt stod åbent og klar foran hende og hendes kæreste, men som mange kan genkende til, så rammer der en ulykke, og det samme skete for Jennifer, og det var så tæt på at denne ulykke kostede hende livet..

Fotokilde:Youtube

For hun blev nemlig ramt af en ulykke som gjorde hende lam fra hendes talje og ned – heldigvis var Jennifer en yderst stærk kvinde som ikke lagde sig ned, selvom ulykken ville ha fået mange til at give op. Hun ville nemlig kæmpe sig tilbage, så hendes drøm om at blive gift med hendes elskede kæreste i kirken som var planlagt kunne blive til virkelighed.

Fotokilde:Youtube

Med hjælp fra dygtige læger og en hjælpende og fantastisk støtte fra hendes kæreste begynde hun at genoptræne, lægerne havde dog afskrevet at hun nogensinde ville kunne komme til at gå op af kirkegulvet, og det var nok det der fik hende til at finde nogle uventet kræfter frem, da hun ønskede at overbevise lægernes dom.

Jennifer’s kæreste Mike, fik flere gange besked på at forlade hende, da hun godt forstod hvis han ikke ville leve med en lam kvinde resten af livet, men Mike havde troet sin kærlighed til Jennifer, og ville ikke forlade hende selvom denne tragiske hændelse skete.

Læs også  Opdager du en mønt i dit bilhåndtag - Ring straks til politet! 

3 millioner visninger på YouTube

Fotokilde:Youtube

Efter et par hårde år med genoptræning, kunne Jennifer stolt modbevise at lægerne ikke fin ret i at hun aldrig ville komme til at kunne gå, og i videoen nedenfor ser vi den rørende dag hvor Jennifer og Mike skal giftes, ikke nok med at Mike og resten af gæsterne ikke længere kunne holde tårerne tilbage da kirkedøren åbner.

I videoen nedenfor kan du se det rørende øjeblik:

Tøv nu ikke med at del denne solskinshistorie videre med dine venner og familie på Facebook.

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame