Når du ser denne video smider du aldrig avokadostenen ud igen.

Avocadosten

Når du ser denne video smider du aldrig avokadostenen ud igen.

Sidens logo

Del

Når du ser denne video smider du aldrig advokadostenen ud igen.

Visdom.dk har grunden til du aldrig vil smide en avokado-sten ud igen.

Jeg plejer altid at smide stenene ud i skraldespanden, Jeg har hørt og læst at man kan plante stenen men det tager cirka 5/6 år inden du igen kan plukke den igen.

Men som mange af os ikke ved er, er avokado-stenen faktisk den sundeste del af selve avokadoen vidste du det? Mange ved da og har hørt  mange mad programmer at avokadoen er i sig selv en både god og sund frugt, som gør sig godt i både salater og gucamole som mange laver.

Men nu er vi i 2017 og især danmark er der stor fokus på at genanvende rester, flere og flere gør det. men vi skal alle blive bedre til dette.

Men tilbage til avokadostenen, “mange” eller fleste af os, smider faktisk denne sten ud helt unødvendigt.

Flere forsker har set denne video og den har været været oppe til stor debat i diverse medier/ mad programmer.

Den kloge ernæringsekspert Amy Shapiro fra USA – New York har udtalt sig til The Daily Mail, at det passer at selve stenen er fyldt med de sundeste fibre og antioxidanter.

Hvis du vil afprøve dette hjemme skal du lige gøre dette inden.

Først skal den bages i ovnen i cirka 2 timer med 120C, inden den hakket eller rives i stykker for at kunne blendes til et meget fint pulver, Som du kan bruge til din smoothie, morgen yougurt eller grød.

Den kloge forsker Amy siger at 70% af avokadoens  antioxidanter sidder i selve kernen. Det styrker dit immunforsvar.

Læs også  Ny forskning: fold i øreflippen, kan afsløre om du har en farlig sygdom, der rammer flere tusinde danskere hvert år.

Udover at være gode for forbrændingen kan fibre bidrage til ens mæthedsfølelse hvilket kan føre til lavere kalorieindtag og vægttab.

I denne video kan du se hvordan du forbedrere din avokadosten.

Morten Timm Reklame