Brudens far døde af kræft måneder inden den store dag – Hun vender sig om til brylluppet og får sit livs overraskelse

By 22. januar 2018Nyhedsartikler Videoer
Brudens far døde af kræft måneder inden den store dag - Hun vender sig om til brylluppet og får sit livs overraskelse

Brudens far døde af kræft måneder inden den store dag – Hun vender sig om til brylluppet og får sit livs overraskelse

Sidens logo

Del

Brudens far døde af kræft måneder inden den store dag – Hun vender sig om til brylluppet og får sit livs overraskelse


Af jord er vi kommet, af jord skal vi blive.. Døden er noget som man ikke kan undgå i livet, og på sin vej mistes personer man elsker, til enten sygdom, en ulykke eller af alderdom. Selvom dette måske kan være svært at acceptere og se i øjnene, så er dettte desværre sådan den barske virkelighed ser ud.

Andrea skulle giftes om nogle måneder, da hendes familie fik den tragiske nyhed, at hendes far netop havde tabt kampen mod kræften. Alle var knuste, og dette var et utroligt stort tab for hele familien.

For Andrea var tabet af sin far yderst smertefuldt, da hun havde den store drøm om, at hendes far skulle have været den, der førte hende op ad kirkegulvet, at han skulle have set hende sige ‘ja‘ til sin eneste ene, og til bryllupsfesten skulle have budt hende op til den traditionelle far- og datter dans.

Men Andreas store drøm om dette gled nu ud i sandet, og hun måtte nu acceptere at det ikke blev som hun havde ønsket sig og glædet sig til det skulle være.

Men selvom båndet var utroligt stærkt mellem far og datter, var båndet mellem bror og søster også helt specielt, og derved vidste hendes bror, at han var nødt til at gøre noget, noget som skulle få alles tårer til at trille. Han havde set sin søsters smerte og vidste han var nødt til at gøre alt hvad der stod i hans magt for at den store dag alligevel skulle blive en glædens dag, selvom hendes far ikke var til stede.

Læs også  Mød The Iceman som lige nu bliver hyldet for at have besteget Mount Everest i shorts uden at fryse - Nu fortæller han sin hemmelighed som ALLE kan lære!

Måske skulle hun aldrig få den traditionelle far- og datter dans til bryllupsfesten? Men dette skulle broderen nok sørge for ikke skulle gå ubemærket hen. Derfor forberedte han en helt særlig overraskelse.

Broderens store plan var en stor overraskelse, og blev først afsløret til bryllupsfesten i menighedshuset.

Den store dag kom, og Andrea skulle endelig sige ‘ja‘ til sit livs kærlighed. Efterfølgende startede den store bryllupsfest i menighedshuset, hvor broderen pludseligt tog mikrofonen, og her bad om sin søsters fulde opmærksomhed.

Han havde nemlig lagt al sin sjæl og kærlighed i at skulle spille en sang til sin søsters store dag.

Men ikke nok med det.. Han skulle også synge den selv! for at hylde deres afdøde far som døde af kræft, og for at hylde sin højt elskede søster, som nu havde giftet sig med sin kærlighed.

Men det bedste af det hele.. Resten af mændene i deres slægt gik op på dansegulvet, hvor Andrea her fik et lille øjeblik sammen med hver og en af disse familiemedlemmer.

Dette initiativ gjorde, at der ikke var et eneste øje tørt til festen, og Andrea fik et utroligt smukt minde, som hun nok aldrig vil komme til at glemme. Samt et stærk påmindelse om at familien står sammen uanset hvad, og at familiens kærlighed er stærkere end noget andet.

Se det rørende videoklip her nedenfor: 


Kontakt os ved at klikke her

Kilde: Youtube

Relaterede Artikler

Læs også  Ny forskning viser, at vi alle burde spise mere lakrids.

Morten Timm Reklame