Buschaufføren: Thomas får hele verden til at bryde ud i tårer,da han overrasker familien med en ubeskrivelig gave.

buschaufføren

Buschaufføren: Thomas får hele verden til at bryde ud i tårer,da han overrasker familien med en ubeskrivelig gave.

Sidens logo

Del

Buschaufføren: Thomas får hele verden til at bryde ud i tårer, da han overrasker familien med en ubeskrivelig gave.

En dyb rørende historie, En lokal buschauffør ved navn Thomas tog saven og hammeren i egen hånd sammen med hans venner, de besluttede sig for at hjælpe en mor med hendes søde handicappede datter, Nu hylder hele verden ham, for denne flotte gerning.

Mange drømmer om at kunne gøre en lign gerning, at kunne have modet til bare at springe ud i det.

Thomas Mitchell arbejder fast som skolebuschauffør i den lille by Clarkville i del staten Tennessee i USA, Ingen andre end hans familie og venner kendte til Thomas lige indtil han gjorte dette.

En dag tog Thomas nemlig en meget stor beslutning, dette har faktisk ændret hele hans liv og ikke mindst den lille families liv. det skriver Avisen Clarksvillenow.com

Thomas havde sin daglige rute som han kørte hverdag næsten, der kom han jo dagligt forbi det lille hus hvor moren Verna DeSpain bor med sin kun 10 årige datter, Lydia, der til hverdag går på de lille lokale skole hvor Thomas var tilknyttet.

datteren er dog handicappet og sidder i kørestol, dem der kender til dette, vil kunne forstå hvor mange problemer man faktisk har når man sidder i kørestol, Hver dag kunne buschaufføren Thomas se den kære mor knokle med at få hendes datter ned af trapperne fra deres indgang.

Hun havde ikke den store økonomi til at bygge denne rampe som skulle bruges til hendes datter, hver morgen tilbød Thomas nemlig hans hjælp, det ramte ham dybt at se den skønne mor slide og kæmpe for hende datter.

Læs også  21-årige Madeleine skjulte trick fjernede svær snavs i opvaskmaskinen "Hun blev mundlam"

En dag ringede Thomas nemlig til Verna DeSpain med et forslag som moren ikke havde ventede.

Han tilbød hende at komme og bygge en rampe til hendes datter, så hun meget nemmere kunne komme op og ned uden moren skulle hjælpe hende.

Thomas udtaler – Jeg ringede til hende, og det virkede virkelig som om, at hun nærmest ikke kunne tro det, Hun blev så lykkelig fortæller Thomas, Han samlede derfor nogle venner i lokal området for at spørger om de ville hjælpe til, og alle sagde ja til ideen.

Det gik hurtig når der var flere til at hjælpe, de fik nemlig bygget en god og solid træ rampe så Lydia nemt kunne køre op og ned selv.

Thomas håber hans ide vil give inspirations til andre, til bare at kaste sig ud i det, for at kunne glæde andre mennesker er den største gave.

Siden Thomas rørende og smukke gave til familien, er han blevet hyldet i diverse medier for det store hjerte han bære rundt med, Men hans mission var slet ikke at komme i diverse medier, men mere at kunne give andre en hjælpende hånd.

her nede under kan du se i billeder deres store og flotte gave til hele familien.

Find flere lign videoer på visdom.dk

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame