Butiksansat greb ind da 2-årig fik raserianfald – det moren fanger på video går viralt verden over

By 10. januar 2019Nyhedsartikler

Butiksansat greb ind da 2-årig fik raserianfald – det moren fanger på video går viralt verden over

Sidens logo

Del

Butiksansat greb ind da 2-årig fik raserianfald – det moren fanger på video går viralt verden over


Har dit barn nogensinde fået et raserianfald, eller har du nogensinde lagt øje til et?

Hvis ja, så er du ikke alene. Selvom det er noget, der sker mere end én gang for de fleste forældre igennem barnets opvækst, så er det ikke ligefrem noget man vænner sig til.

De fleste folk vender sig om og stirrer, mens nogle ryster på hovedet og formentlig tænker, at du ikke kan opdrage dit barn.

Når barnet så endelig falder til ro, er man helt svedig af de spændinger som barnets aggressioner har medført de seneste par minutter.

En person, der forstår præcist hvor hårdt det kan være for en forælder, når barnet pludselig begynder at råbe og skrige i butikken er, Liliana som arbejder i varehuset Target i Wilmington, USA.

Fotokilde: Wikimedia Commons / Sprew

Brianna Lelos datter var ikke særligt glad over shoppeturen og fik et kæmpe raseriudbrud midt inde i butikken

Det varede dog ikke længe før hun lå på gulvet og skreg hysterisk. I stedet for bare at stå og se på, tænkte Liliana, at hun ville forsøge og gøre tingene lettere for den stressende mor.

Hun gik hen til det skrigende barn og satte sig ved siden af hende på gulvet og ventede med hende, indtil hun var faldet ned og klar til at vende tilbage til sin mor.

Brianna var meget imponeret og glad over for Liliana’s hjælp, at hun valgte og dele hændelsen på Twitter – der hyldede hun Target for, at have et godt og forstående personale.

Når et barn bliver stædig og rasende, er det aldrig nemt at håndtere

Så næste gang du ser nogen i lignende situation, så lad være med at ryste på hovedet og rulle med øjnene, men i stedet vis lidt medmenneskelighed og tilbyd en hjælpende hånd – hvis det ser ud til de har brug for hjælp selvfølgelig.

Læs også  Papegøjer har sex: Så starter den ene med at synge en kendt sang.


Tøv nu ikke med at dele denne artikel med dine venner og bekendte på Facebook!

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame