Denne Gin & Tonic-kaffe deles lige nu som en steppebrand på nettet!

By 7. november 2018Nyhedsartikler
Denne

Denne Gin & Tonic-kaffe deles lige nu som en steppebrand på nettet!

Sidens logo

Del

Denne Gin & Tonic-kaffe deles lige nu som en steppebrand på nettet!

Vi mennesker elsker kaffe, og ikke nok med at forskere fornyligt var ude med ny forskning som faktisk kunne fortælle de mange kaffe-drikkere hvor sundt det var hvis man drak kaffe hver eneste dag. Jeg er selv en af dem som virkelig ikke kan undvære min morgenkaffe, og jeg ville næste vædde på at det var en af de tre ting jeg helst ville have med mig ud på en øde ø, hvis du kun måtte vælge tre ting at tage med i kufferten.

Og kaffe er faktisk blevet en helt “trend” mange har set rundt omkring i de danske storbyer hvordan små som store kaffebarer åbner op med deres unikke og gode kaffe som de mener der er den bedste. Men noget andet som også er blevet populært igen, er Gin & Tonic, igen er jeg med på moden. For jeg kan kun tilføje at denne spiritus er en af mine yndlings.

Nu vil jeg gerne præsenterer dig for søskendeparret Oliver og Emilie som fornyligt blev interviewet af det store tyske medie Elle, avisen havde nemlig fået tip om at søskendeparret havde skabt en ny superdrik, en blanding af Kaffe og Gin & Tonic.

Opskriften er faktisk simpel, og denne burde du virkelig prøve når du får tid og mulighed til at nyde en god drink.

Alt du skal bruge er:

  • Gin 35 ml
  • Citronskal
  • 10 ml kold og færdigbrygget kaffe
  • Tonicvand

Sådan gør du:

Find et drinks glas, fyld isterninger op, hæld nu din gin & Tonic op, efterfølgende hældes den holde kaffe på toppen, ovenpå lægges der en ligge citronskal.

Nedenfor vises forskellige udgaver af den populære drinks.

Det skal virkelig prøves i weekenden.

Tøv nu ikke med at del denne fantastiske opskrift videre med dine Gin & Tonic venner på Facebook.

Kontakt os ved at klikke her

Læs også  Familiens datter var fyldt med små prikker; da moren indså hvad det var, fik hun et chok! Nu deles forældrens advarsel som en løbeild på nettet!

 

Morten Timm Reklame