Denne Pinocchiokage spredes på nettet: Er så unik, at gæsterne vil rive den ud af dine hænder!

By 14. marts 2019Nyhedsartikler
Denne

Denne Pinocchiokage spredes på nettet: Er så unik, at gæsterne vil rive den ud af dine hænder!

Sidens logo

Del

Denne Pinocchiokage spredes på nettet: Er så unik, at gæsterne vil rive den ud af dine hænder!

I denne kolde og våde tid, så findes der virkelig intet bedre end en hjemmelavet kage.

Selvom jeg ikke er masterchef i køkkenet, så tager jeg altid en god udfordring op, og i denne kolde og våde anledning, tænkte jeg straks på at jeg måtte forkæle min familie med lidt lækkert til ganen.

Opskriften nedenfor fik jeg tilsendt af min kære mor, og hun skrev at jeg burde “kaste” mig over denne kage. Og man gør som sagt ALT det ens mor siger, også selvom man er voksen. (dette er tænkt med et sødt smil)

Bedst af alt ved denne opskrift, er at man næsten ingen ingredienser skal anvende.

Følg opskriften trin for trin nedenfor:

Alt du skal bruge til sandkagebunden er:

  • 5 æggeblommerne
  • 0,75 dl mælk
  • 2 dl hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1,5 dl sukker
  • 100 gram smør

Til marengsen

  • 5 æggehvider
  • 2 1/2 dl sukker

Pynt 

  • 2 spsk mandelflager ellers eventuelt hakket mandler

Fyldet

  •  dine yndlings-bær
  • 3 dl piskefløde


Følg vejledningen nedenfor

1: Start med sandkagebunden, forvarm ovnen på 150 grader, slå dine æg ud i skål, læg blommerne i en anden kasserolle og hviderne i en anden kasserolle.

2: Smørret og sukkeret skal tilsættes og piskes, tilsæt nu de andre ingredienser til din lækre bund, pisk det sammen til en fast dej.

3: Dejen skal nu hældes på en bageplade.

Marengs tid

4: Nu skal æggehviderne piskes til en god luftig skum, tilsæt sukkeret og pisk det færdigt indtil det bliver til en god fast marengs.

Læs også  Direktøren slår en KÆMPE prut under vigtigt møde - nu deles videoen som en løbeild på nettet!

5: Marengsen skal nu udover bunden

6: Dine hakket mandler skal stø udover også.

7: Nu skal bunden i ovnen, bag den i cirka 25-30 minutter.

Nu er du snart færdig

8: Bunden skal deles i to dele, læg den ene flade på et almindeligt fad, pisk nu din fløde luftig og stø det udover, tilsæt dine bær efter eget ønske, læg så den anden del ovenpå som et slags låg.

Velbekomme, nam nam jeg bliver virkelig lækker sulten.

Tøv nu ikke med at del denne lækre opskrift videre med dine venner og familie på Facebook, så endnu flere kan se hvor nemt det egentlig kan gøres.

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame