Derfor bør du aldrig kartoffelskræller ud: Her er det geniale trick, som kan forgylde enhver aften!

By 9. januar 2019Nyhedsartikler
Derfor

Derfor bør du aldrig kartoffelskræller ud: Her er det geniale trick, som kan forgylde enhver aften!

Sidens logo

Del

Derfor bør du aldrig kartoffelskræller ud: Her er det geniale trick, som kan forgylde enhver aften!

Vi danskere elsker kartofler, og i mange tilfælde bliver vi også kaldt for “kartoffel-danskere” og det skyldes med sikkerhed at de smager fremragende.

Dog kan vi blive enige om at det ikke altid er særligt morsomt at skrælle kartofler, da det ofte tager utrolig lang tid. Men når de så er færdige, er det hele det “hårde” arbejde værd.

Kartoffelskrællerne smider vi også som regel ud i skraldespanden, men efter du har set dette, smider du muligvis ikke dine skræller ud næste gang.

Lad mig nu præsenterer dig for den kendte amerikanske talkshow-vært Rachael Ray som er kendt for sine shows hvor hun deler tips og tricks ud til de mange seere som ser med hjemmefra.

Forleden gæstede mesterkokken Curtis Stone talkshowet, og han skulle hurtigt få de fleste til at måbe og muligvis få de mange gæster til at gå derfra med følelsen, om at de endnu engang lærte et nyt smart trick.

Som de fleste ved, snakker vi om klima-forandringer og genbrug som utrolig mange danskere især er begyndt at gå op. Skrællen på kartoflen er nemlig yderst sund og indholder vigtige og sunde fiber, Zink, fosfor, B-Vitamin, Calcium, og Jern. Derfor bør man i mange tilfælde ikke skrælle ens sunde kartofler.

Men hvis du alligevel vælger at skrælle dem, så kan du virkelig genbruge denne skræl til noget som de fleste ikke selv troede kunne lade sig gøre.

Hjemlavede chips, er nemlig hele idéen som du kan lave du af dine skræller, hvis du altså synes om at genbruge disse fødevarer som faktisk kan genanvendes i mange andre sammenhæng.

Det skal dog siges, at mesterkokken må indrømme at disse chips ikke er hundrede procent sunde, men vil dog gå så langt at sige at de er sundere end mange andre chips på markedet.

Læs også  Syg hvalp nedtrykt og ked af det på internatet - nu reaktionen da den genforenes med sin redningsmand!

I videoen nedenfor kan du se hvor nemt det gøres at lave disse lækre og smagsfulde chips:

Kontakt os ved at klikke her

Tøv nu ikke med at del dette smarte tricks videre med dine venner og familie på Facebook.

Morten Timm Reklame