Et blik på disse lækre, nemme og enkle pizzasnegle og du vil aldrig have lyst til at lave hjemmelavet pizzasnegle på den gamle måde igen!

By 15. marts 2019Nyhedsartikler
Et

Et blik på disse lækre, nemme og enkle pizzasnegle og du vil aldrig have lyst til at lave hjemmelavet pizzasnegle på den gamle måde igen!

Sidens logo

Del

Et blik på disse lækre, nemme og enkle pizzasnegle og du vil aldrig have lyst til at lave hjemmelavet pizzasnegle på den gamle måde igen!

Hvis der er noget vi danskere virkelig elsker at spise, så er det om nogen pizzasnegle.

Vi har som regel altid en pose pizzasnegle liggende i fryseren, som man altid kan fryse op dagen forinden, så vores børn kan få en lækker overraskelse når de åbner deres madpakker.

Jeg må igen rose min elskede hustru, for hendes pizzasnegle er virkelig guddommelige. Men da jeg så denne opskrift, sendte jeg den straks videre til hende. Hun elsker nemlig at prøve forskellige opskrifter, så man aldrig bliver “træt” af at spise pizzasneglene.

Bedst af alt, så kræver opskriften ikke ret meget. 

Jeg har skrevet opskriften ned til dig nedenfor, ta’ et kig med, jeg vil love at du kommer til at elske dem, lige så højt som jeg.

Alt du skal bruge er følgende:

(til 50 pizzasnegle)

Til dejen:

  • 18-20 dl hvedemel
  • 50 gram gær
  • 6 dl lunt vand
  • 3 spsk rapsolie
  • 2 tsk salt

Til tomatsaucen:

  • 2 spsk tørre oregano
  • 3 dl hakket tomater
  • 1 dl tomatpuré

Til fyld:

  • Frisk Oregano
  • 400 gram skinke strimler
  • 500 gram reven ost


Følg Vejledningen trin for trin:

1: Start med at find en almindelig kasserolle, smuldr gæren i skolen, hæld så det lunkne vand i og bland det sammen, indtil gæren er opløst, tilsæt salt, olie, mel og rør det godt sammen, indtil du har en god fast dej.

2: Ælt dejen godt og grundig, hæves i 25-30 minutter

Læs også  Kæresten tatoverede hendes øje lilla - nu kan hun risikere at miste det

3: Gør din tomatsauce klar, find en skål og bland dine hakkede tomater, tomatpuré og oregano sammen.

4: Nu er dejen snart færdig, skær dejen i lige to store dele, pensle tomastsaucen ud.

5: Nu skal skinken, osten, og den friske oregano tilsættes, (Tilsæt nu de ingredienser som du godt kan lide)

6: Rul nu dejen sammen som snegle, lige som du plejer at forme disse pizzasnegle.

7: Forvarm ovnen på cirka 250 grader. Lad pizzasneglene stå og hæve i 20-30 minutter, bages i 7-10 minutter

8: Velbekomme, nu har du de lækreste pizzasnegle.

Et

Shutterstock

Kontakt os ved at klikke her

Fotokilde: Shutterstock

Morten Timm Reklame