Downs Syndrom dreng afvises af stort modelbureau: Se nu når modbeviser dem ALLE at de tog fejl!

By 22. marts 2019Nyhedsartikler
Downs

Downs Syndrom dreng afvises af stort modelbureau: Se nu når modbeviser dem ALLE at de tog fejl!

Sidens logo

Del

Downs Syndrom dreng afvises af stort modelbureau: Se nu når modbeviser dem ALLE at de tog fejl!

Livets største gave er om nogen at blive forældre, forældreparret her fortæller også hvorfor deres lille guldklump Asher er det bedste der er sket for dem.

Moren Meagan Nash lærte dog hurtigt livets hårde metoder, da hendes guldklump blev afvist af et modelbureau, grunden var så simpel, jeres 18 måneder gamle dreng har Downs Syndrom, og så fik hun nok!

Ifølge FOX 6 ville modelbureauet ikke anvende familiens billeder af drengen, da tøjfirmaerne med sikkerhed ville springe videre til den næste i køen.

Derfor valgte moren selv at tage sagen i egen hånd, i et rørende og hjerteskærende Facebook-opslag, skrev hun følgende:

“Vi giver ALDRIG op, den her smukke dreng, er klar til vise hele verden, hvad han står for. Vi ville elske at stå model for OshKosh B’Gosh.”

Opslaget blev delt af flere tusinder på Facebook, og inden for kort tid var budskabet ramt de helt rigtige mennesker, opslaget gjorde nemlig at drømmen måske ville gå i opfyldelse, og vise at bureauet tog fejl.

Moren skrev i fællesskab med en anden Facebook-side direkte til tøjfirmaet: “Hallo, OshKosh B’Gosh, hvad siger i? Vil i ikke hjælpe os med at forandre billede af hvad der er smukt?

Firmaet tøvede ikke et sekund, og takkede ja til tilbuddet.

Moren fortæller at budskabet måske kunne ændre folks syn og holdninger på mennesker med særlige behov. Moren tre grunde til at ændre folks livssyn var. Inkludering, accept og respekt. Disse tre grundregler skulle nemlig være med til at ændre folks syn.

Moren mener nemlig at det er lige så vigtig at vise mennesker med ekstra behov i reklamer, disse mennesker har nemlig også en særlig værdi og kan være lige så vigtig for at ændre vores verden til et bedre sted.

Læs også  Kvinde løber hen og slår politihesten på bagdelen - det skulle hun vidst aldrig have gjort!

I dag er sønnen model for tøj virksomheden, tog ville moren ikke have at firmaet skulle takke ja, på grund af den store omtale i pressen og på de sociale medier, hun ønskede nemlig at virksomheden skulle have samme holdning som hende for at ændre vores livssyn.

Moren som var den største forkæmper, fik endelig hendes stemme igennem, og er taknemmlig for at tøj virksomheden kunne se og mærke samme situation som familien stod i til tider.

Jeg mener personligt heller ikke at nogen mennesker med særlige behov, skal ignoreres på grund af de er ‘anderledes’ end de fleste.

500.000 visninger på Youtube

Hvor det varmer ens hjerte at se at forældre vil gå igennem ild og vand for ens børn!

I klippet nedenfor kan du se og høre hele historien:

Tøv nu ikke med at del denne solskinshistorie videre med dine venner og familie på Facebook, hvis du er enig at alle mennesker bør have en stemme her i livet!

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame