Dreng fik solbriller i fødselsdagsgave – de skulle vise sig at ændre hans liv!

Dreng fik solbriller i fødselsdagsgave - de skulle vise sig at ændre hans liv!

Dreng fik solbriller i fødselsdagsgave – de skulle vise sig at ændre hans liv!

Sidens logo

Del

 

Dreng fik solbriller i fødselsdagsgave – de skulle vise sig at ændre hans liv!

Dreng fik på sin 10-årige fødselsdag, et par solbriller der skulle vise sig at ændre hans liv, og følelserne får frit spil.


 

Mange fødes med en eller anden form for handikap, og i dette tilfælde er det Xavier McCoury fra North Carolina, som er født farveblind. Men noget skulle snart ændre hans liv.

 

På Xavier’s 10 års fødselsdag, fik han en gave han nok sent vil glemme, en gave han fik af sin moster, pakket ind i en almindelig papkasse, men noget meget værdifuldt skulle vise sig at gemme sig i kassen.

 

Nemlig et par solbriller, der kunne få Xavier til at se sine omgivelser i alle nuancer af farver. Solbrillerne er specialfremstillede, og med en ny revolutionerende teknologi, der netop kan gøre det muligt for farveblinde at se farver.

 

Da solbrillerne kun virkede i dagslys, var Xavier nødt til at nå at prøve dem inden solen gik ned. Og det må siges at være et specielt øjeblik i den unge mands liv.

 

Følelserne fik frit spil, da han tog solbrillerne på, og han kunne se alle de smukke farver omkring sig, familien virkede også rørt til tårer, og lykkelige over at se deres dreng, blive så rørt af glæde over det han så igennem disse unikke solbriller.

 

Se selv det rørende, men smukke øjeblik i videoen her nedenfor:

 


Fik du også en lille klump i halsen, da du så hvor rørt Xavier blev da han tog solbrillerne på? – del gerne det livsbekræftende øjeblik med dine venner.

Læs også  Den skuffet kvinde efter sex..

 
Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame