Dreng mobbet fordi han danser – nu stiller han op i talentshow og chokere dommerne.

Dreng mobbet fordi han danser - nu stiller han op i talentshow og chokere dommerne.

Dreng mobbet fordi han danser – nu stiller han op i talentshow og chokere dommerne.

Sidens logo

Del

Dreng mobbet fordi han danser – nu stiller han op i talentshow og chokere dommerne.

Han blev mobbet hele livet, fordi han elsker at danse, men dommernes reaktion, efter han har vist sit talent, er fuldstændigt ubeskriveligt.


 

Alle kender nogen på den ene eller anden måde en der er blevet mobbet, måske er man selv blevet det, eller også har man måske selv været med til at mobbe nogen, og måske du bare har set på, fordi du ikke turde gøre noget.

 

Denne dreng ved navn Jack, er blot 14 år gammel, og har allerede haft en masse modgang i sit liv, han er blevet mobbet i det meste af hans liv, fordi han elsker og brænder for at danse, men det har ikke været nok til at ligge hans drømme ned om at blive en stor professionel danser.

 

Til gengæld har Jack, haft en mor som har stået bag hans ryg, og været der for ham og bakket ham op omkring hans drøm om at blive professionel danser. Uden hendes opbakning, havde han ikke kunne klare, alt den negativitet og had der var kommet fra hans klassekammerater, som kun har kunne mobbe ham, fordi han elsker dans.

 

Da Jack træder ind på scenen til audition i talentshowet ‘Britain’s Got Talent’, er der ingen tvivl om at han viser alt det han har kæmpet for og øvet på i så mange år.

 

Han er en utroligt god danser, og meget erfaren i så ung en alder, og det er tydeligt at se på dommernes reaktion, efter Jack er færdig med at danse, at de er helt fascinerede omkring Jacks indlevelse i dansen. Og efter alle de fine ord, kan Jack ikke holde tårerne tilbage mere, da det hele bliver så overvældende, med publikum der klapper, og de rosende ord fra dommerne.

Læs også  Don't worry about the dog..

 

Se den livsbekræftende video af Jacks audition her nedenfor:

 


Synes du også at Jack gjorde det helt fantastisk – del, gerne med dine venner.
Kontakt os ved at klikke her

 

 

Morten Timm Reklame