Er du tit udmattet og har ondt i muskler og led: Så bør du læse dette med det samme

By 17. maj 2017Nyhedsartikler
Er du

Er du tit udmattet og har ondt i muskler og led: Så bør du læse dette med det samme

Sidens logo

Del

Er du tit udmattet og har ondt i muskler og led: Så bør du læse dette med det samme

Mere end 100.000 lider af sygdommen Fibromyalgi, uden at vide det faktisk – Se kroppens advarsel tegn du bør holde øje med.

Mange kender til ømhed og træthed i kroppen, men mange af os ved faktisk ikke hvorfor og hvad skyldes det.

ofte ignorere vi ofte de små eller store smerter kroppen giver fra sig, eller fortæller os selv det blot er en lille virus der er på trapperne.

Vi siger ikke alle med disse tegn har denne sygdom! men over 100.000 danske mennesker er faktisk slet ikke klar over hvor slemt det kan blive.

Vi alle har prøvet at få en skade eller haft ømme muskler og ledsmerter på den ene eller anden måde, og man er meget træt faktisk helt almindelige symptomer som vi alle har oplevet eller kommer til at opleve det, men det kan faktisk være andre tegn på du har disse symptomer det kaldes Fibromyalgi

Til alle dem der ikke kender til denne sygdom, så er det en muskelsygdom, hvordan ligger vi mærke til den? dens kendetegn er ømme muskler og smerter i muskler og led, træthed og søvnforstyrrelser og meget øget smertefølsomhed.

Dansk Fibromyalgiforening har fortalt at der lider mellem 2 & 8 procent af den danske voksne befolkning som lider af denne sygdom faktisk svarer til cirka 100.000 danskere er ramt af sygdommen.

Vigtig info: Foreningen notere også det oftes er kvinder der rammes af denne sygdom, det skal ikke siges mand ikke bliver ramt men størstedelen er kvinder. og det stopper ikke her, for det viser sig faktisk at der følger andre diagnoser med denne sygdom, faktisk har mellem 50 og 90 %af de ramte en anden slags sygdom foruden denne sygdom.

Læs også  Moren tager populært legetøj ud af hånden på sin 1-årige søn - inden længe gik den skrækkelige sandhed op for hende.

Findes der nogle midler eller kur mod sygdommen?

Nej der findes faktisk inden kur mod Fibromyalgi, men med den rette medicinering kan det lade sig gøre at behandle, så patienten faktisk kan leve med sygdommen.

Hvor længe kan smerterne være der? nogle har smerter op til 6 måneder er det blevet fortalt, andre har det løbende med det er svært at spå da ingen er ens.

Visdom.dk har skrevet nogle af de mest almindelige symptomer ved Fibromyalgi

1: Hovedpinde

2: prik, stikninger og svie i fingre og fødder

3: Svedeture og feberfølelse

4: kolde fingre og tæer

5: maveproblemer, knibesmerter,øget gasdanrnelse,omskifelig diarre eller forstoppelse.

6: øget behov for at tisse

7: Tørhed i munden

8: Store humørsvingninger

Man kan sikkert finde flere ting på google

VIGTIG INFO

Så hvis du sidder derude nu, og har læst disse symptomer og tænker åh nej det passer på mig, slå koldt vand i blodet, det er jo ikke sikkert du har denne sygdom, men det er jo altid godt at blive tjekket.

For det er ikke sundt at bære rundt på disse sygdomme, det giver stress og angst oppe i ens hoved, og det påvirker ikke kun dig, det kan påvirke dine venner, familie og arbejde. derfor er det vigtig at man får det tjekket inden det er for sent

Behandling af sygdommen –

Der findes mange forskelige metoder, men du bliver ofte behandlet med medicin, og så kan man gå til en slags sport som er aktiv for kroppen, yoga eller mindfullness som virker på alt.

Vi håber disse råd kan hjælpe dig, eller en pårørende –

Læs også  Hver dag sniger den 85-årige sig ud i sit skur - 3 uger senere afslører konen hans mørke hemmelighed

 

 

Morten Timm Reklame