Dykker redder hvals liv – hvalens gestus har imponeret milioner

By 6. august 2017Nyhedsartikler Videoer
Dykker redder hvals liv - hvalens gestus har imponeret milioner

Dykker redder hvals liv – hvalens gestus har imponeret milioner

Sidens logo

Del

Visdom.dk

Dykker redder hvals liv – hvalens gestus har imponeret milioner


 

Vi kan hurtigt blive enige om at hvaler er nogle unikke væsner, og havets store herskere. Vi har siden menneskets oprindelse været dybt fascineret af disse kæmpe store smukke havdyr – og der er ikke noget at sige til dette. For at se en så smuk hval flyde i overfladen af havet, er noget af et ubeskriveligt syn, og noget mange drømmer om at komme til at overvære.

Men en der virkelig elsker hvaler, er denne dykker, som også er frivillig dyreaktivist ved navn James Moskito – et mere lidenskabeligt forhold til hvaler findes nok ikke.

 

 

Ud for Californiens kyst, var James og hans gruppe ude at dykke, da der pludseligt dukkede en enorm hval op, der var blevet fanget i et kæmpe fiskenet, som uheldigvis var viklet ind i et 1,3 tons tungt anker. I dette øjeblik så det på ingen måde lyst ud for hvalen, men James og de andre dykkere, var fast besluttet på, at gøre alt hvad de kunne for at redde denne hval.

”Der var en del af fiskenettet, der havde skåret sig flere centimeter ind i hvalens spæk. Jeg lagde min hånd på hvalen og sagde:”Okay det her kommer til at gøre ondt” hvalen var yderst samarbejdsvillig, og og åbnede endda munden så vi kunne løsne rebene én efter én” fortæller James.

Da der var gået fem lange og seje timer, lykkedes det endelig James og hans dykkerhold at få hvalen helt fri fra det modbydelige net.

Læs også  Skynd dig: Dansk Firma laver julekalender kun med bacon

Her skete der noget helt ubeskriveligt. Hvalen dykkede nemlig ned i havets dyb, og kom pludseligt op igen lige under James. Den svømmede efterfølgende op ved siden af James og puffede til ham, som om den ventede på at blive kælet for.

 

 

For at se/hører resten af historien, kan du se klippet her nedenfor:

 


Kontakt os ved at klikke her

 

Morten Timm Reklame