‘Ed Sheeran’s “Perfect” brager i gang: Sekunder senere gør den gribende forestilling ALLE målløse!

By 29. januar 2019Nyhedsartikler
'Ed

‘Ed Sheeran’s “Perfect” brager i gang: Sekunder senere gør den gribende forestilling ALLE målløse!

Sidens logo

Del

‘Ed Sheeran’s “Perfect” brager i gang: Sekunder senere gør den gribende forestilling ALLE målløse!

Jeg må ærligt indrømme, at kunstskøjteløb faktisk aldrig har sagt mig det helt store, men heldigvis kan denne holdning blive ændret igennem ens liv. Og efter jeg så denne optræden nedenfor, må jeg trække ordene i mig igen.

Udover et utrolig sammenspil med ens partner på isen, så kræver det utrolig god forståelse for hvornår musikken går i gang, da hele ens optræden, faktisk omhandler dansen man gerne vil danse til.

Lad mig nu præsenterer dig for makker-parret Gabriella Papadakis og Guillaume Ciceron som om nogen er dygtige skøjteløbere, og har været det i rigtig mange år efterhånden, det var også dem dommerne og publikum spændte ventede på.

Med nummeret af Ed sheeran’s klassiker “Perfect” startede musikken, og de gjorde sig klar på isen.

Smuk optræden

De to dansere gled så smukt hen over isen, til lyden af Ed Sheeran’s Perfect, og selvom Ed Sheeran ikke selv var tilstede, virkede det faktisk som om at han stod på en scene ved siden af imens de skøjtede rundt på isen.

6 millioner visninger på Youtube

Jeg har så stort respekt for kunstskøjteløbere efter jeg så denne optræden, jeg må nemlig tilstå, at jeg aldrig selv har kunne stå på skøjter, derfor er det en fryd for øjet af se hvor nemt det ser ud, hvis man bare øver og træner hårdt nok, for at nå ens mål.

I videoklippet nedenfor kan du se den rørende forestilling:

DEL gerne artiklen videre med dine venner og familie på Facebook, så de også kan få oplevelsen af dette vidunderlige par på isen.

Kontakt os ved at klikke her

Læs også  Tiger sniger sig op bag gravid kvinde - se nu hvor den får øje på maven

Morten Timm Reklame