En hyggelig familieaften med film og popcorn blev til et sandt mareridt – Nu advarer forældrene alle!

By 20. marts 2019Nyhedsartikler
En hyggelig familieaften med film og popcorn blev til et sandt mareridt - Nu advarer forældrene alle!

En hyggelig familieaften med film og popcorn blev til et sandt mareridt – Nu advarer forældrene alle!

Sidens logo

Del

En hyggelig familieaften med film og popcorn blev til et sandt mareridt – Nu advarer forældrene alle!


Nicole Goddard er mor til tre børn, og som så mange aftener, havde hele familien besluttet sig for at have en hyggelig familieaften med film og popcorn.

På dette tidspunkt havde hun ingen idé om, at popcorn kunne være livsfarlig at servere for sine børn.

Pludseligt fik Nash (den yngste) noget galt i halsen, og hostede lidt indtil det heldigvis hurtigt gik over igen, og man tænkte det nok blot var nogle af popcornene drengen havde fået galt i halsen, men havde fået hostet det den rette vej.

Nicole skriver således i sit opslag:
”Det eneste vi observerede var hoste, som begyndte efter at han havde fået noget galt i halsen. Den næste dag var der intet i vejen med ham, han havde dog en lidt mistænksom hoste, som gjorde at jeg blev en lille smule urolig. Her gik jeg ud fra det nok var starten på en forkølelse.”

Men pludseligt mandag aften begyndte Nash at få feber, så Nicole besluttede sig for at give sin søn noget febernedsættende. Men så begyndte Nash at få vejrtrækningsproblemer, og med det samme var Nicole ikke i tvivl om, at det var på tide at få tilkaldt en børnelæge.

Dog henviste børnelægen med det samme barnet til hospitalet. Her måtte lægerne foretage en gennemlysning af lungerne, og det viste sig med det samme at lægerne var nødsaget til at gennemføre en bronkoskopi.

Her opdagede lægerne 6 fragmenter fra popcorn, som befandt sig i Nashs lunger.

Disse fragmenter fra popcornene var skyld i at hans lunger var kommet i en slem betændelsestilstand, og havde ført til en lungebetændelse. Der kom på dette tidspunkt så meget sekret, at lægerne var i tvivl om, de havde fået alle fragmenterne væk fra popcornene, eller om de. var nødsaget til at gennemfører operationen en gang mere inden for de næste par dage. Og som nævnt til sidst var det altså nødvendigt at gennemfører operationen en gang mere for at være sikker på at det hele var væk, og denne gang lykkedes det lægerne at få fjernet de sidste popcorn-fragmenter, og derved skulle Nash blot komme sig over den hårde operation.

Læs også  Tyren her har været lænket fast hele sit liv - Se dens hjertevarmende reaktion, da den bliver befriet.

Derfor advarer Nicole nu alle andre forældre:

”Jeg modtog en lektion om, at man ikke bør servere popcorn til børn under 5 år. Jeg hader at skulle forklare mig selv, men Nash er vores tredje barn, så nogle gange overvåger vi ham ikke så grundigt og overholder ikke alle forbud og påbud, sådan som vi gjorde det med vores første barn.”

Se Nicoles opslag på Facebook her nedenfor, som nu er delt mere end 143.000 gange:


Kontakt os ved at klikke her

Kilde: Facebook/nicole.j.goddard

Morten Timm Reklame