en muslim stiger ind..

By 8. januar 2017Humor Religion Vittigheder
en muslim stiger ind i en taxa. Da han først har klasket sin fede røv i sædet, beder han chaufføren om at slukke radioen, fordi han ifølge sin religion og tradition, ikke må høre musik, og på profetens tid var der ingen musik, og slet ikke vestlig musik, som er de vantros musik, og forøvrigt heller ingen radio. chaufføren slukker høfligt for radioen, standser taxien og åbner passager døren. muslimen spørger: ''hvad laver du mand?'' chaufføren svare:''på profetens tid var der ingen taxaer - så forlad venligst vognen og vent på kamelen''

en muslim stiger ind..

Sidens logo

Del

en muslim stiger ind i en taxa.

Da han først har klasket sin fede røv i sædet, beder han chaufføren om at slukke radioen, fordi han ifølge sin religion og tradition, ikke må høre musik, og på profetens tid var der ingen musik, og slet ikke vestlig musik, som er de vantros musik, og forøvrigt heller ingen radio. chaufføren slukker høfligt for radioen, standser taxien og åbner passager døren. muslimen spørger: ”hvad laver du mand?” chaufføren svare:”på profetens tid var der ingen taxaer – så forlad venligst vognen og vent på kamelen”

Visdom.dk er Danmarks største energikilde til citater & digte. Har du et digt eller Citat lignende som du godt kunne tænke dig at se her på vores side? Så syntes vi helt klart du skal tage og indsende det til os.
Vi er en virksomhed med citater og livet i fokus, vi er altid klar på at hjælpe andre og på at få flest mulige glade ansigter i dagens Danmark.
Siden blev stiftet i efteråret 2016 af Morten Timm samt flere iværksættere, målet var at skabe så mange gode citater & Digte mm som muligt. Med visdom.dk i hovedrollen. Det var en plan at lave en side hvor folk ville kunne komme ind og finde inspiration til deres hverdag.
Siden bliver brugt af mange forskellige befolkningsgrupper og vi har en utrolig stor fanskare på de sociale medier.
Så er du blevet klogere på citater og digte så har vi gjort vores job. Du er velkommen til at kontakte os ved at bruge linket herunder.
www.visdom.dk
Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame