Endnu en frygtelig sag om mishandling af hunde – 16 fundet døde i affaldsposer i Randers.

hunde øv

Endnu en frygtelig sag om mishandling af hunde – 16 fundet døde i affaldsposer i Randers.

Sidens logo

Del

Endnu en frygtelig sag om mishandling af hunde – 16 fundet døde i affaldsposer i Randers.

Et tip fra en meget bekymret borger kunne Dyrenes beskyttelse finde et meget stort antal misrøgtede hunde i Randers.

Man håber ikke at høre disse sager, men det er virkeligheden. Det var et utroligt grimt syn, der skulle vente østjyllands politi og dyrenes beskyttelse, politiet gik igang med at gennemgå en ejendom i Randers området.

 

Der blev fundet en hvalpefabrik, hvor politiet og myndighederne fandt 18 levende hun og 16 døde hunde, de døde hunde var gemt i sorte affaldsposer skriver Dyrenes Beskyttelse i en pressemeddelse.

  • Disse hunde har gået rundt i store mængder ekstramenter i en meget kold og beskidt bygning, der var tilsyneladende ikke adgang til drikkelse for dyrene, det er helt horrible forhold at udsætte dyr for siger Britta Riis direktør for Dyrenes beskyttelse, som efterlyser mere fokus på hvalpefabrikker

Britta fortæller at de 18 levende hunde er bragt sikkert til Dyrenes Beskyttelse internat i brande, Nordjylland.

Trakisk vis skulle tre hunde efterfølgende aflives på grund af sygdom og vanrøgt, en af hundene var i meget kritiks tilstand, da den kom ind på selve internatet, grundet ekstrem afmagring og dehydrering, men får nu behandling, De resterende hunde har det omstændighederne godt og skal nu efterses af en dyrlæge.

  • Det er meget stille hunde. Det er tydeligt, at de har haft et traumatisk liv. De skal meget langsomt vænnes til, at der er et liv uden for burene, og der er mennesker, som vil dem det godt. Siger Direktør Lotte Brink der er internatsleder på dyrenes beskyttelse internat i Nordjylland.
Læs også  Se stenbuks utrolige klatreevne - da den klatre op ad næsten lodret dæmning uden problemer

 

Som mange har hørt i nyhederne var der tidligere på månenden en lign sag hvor politi og Dyrenes Beskyttelse også var ude i aktion.

Du kan se vidoen af de mange hunde herunder:

 

Kontakt os ved at klikke her

Husk at behandle dyr som du selv vil “behandles” med god omsorg og respsekt!

 

Morten Timm Reklame