Fakta: Forskerne slår fast at det er sundere at sove om morgenen end at gå i fitness

By 2. februar 2018Nyhedsartikler
Fakta

Fakta: Forskerne slår fast at det er sundere at sove om morgenen end at gå i fitness

Sidens logo

Del

Fakta: Forskerne slår fast at det er sundere at sove om morgenen end at gå i fitness.

Så er det slået på plads: Forskerne kan nu fortælle omverdenen at det er sundere at blive liggende om morgenen end at hoppe ned for at træne.

Der har tidligere været flere påstande at det var sundere og bedre at træne om morgenen end om aftenen – og denne nye forskning fortæller os nu at denne praksis ikke er mere gavnlig og effektiv.

Forskerne fortæller også sandheden bag deres nye opdagelse:

Denne forskning er lavet i en stor sammenligning af cirka 70 tidligere og forskellige Studier – forskerne fortæller også at det ikke er sundere at træne om morgen end om aftenen, faktisk gør det ingen forskel! Dog vil forskerne ikke tage folks morgentræning fra folk, for hvis nogen mennesker føler sig mere friske om morgenen end om aftenen så er det bedre at tage derned tidligt så man får den motion som flere sundhedsekspeter fortæller vi skal dyrke.

Det siger næsten sig selv, ens nattesøvn er faktisk det vigtigeste, for vi alle har oplevet at have en nat hvor man ikke kan falde til ro, og hvis man så ikke har fået de timer på øjet som kroppen har brug for, så vil ens krop heller ikke præstere på bedste vis. Derfor siger de fleste træningsekspeter også til dig at din søvn er det vigtigste hvis du dyrker motion. For det er nemlig om natten ens krop restituere.

Fotokilde: Shutterstock

Inspirationskilder: Expressen & Thrillist

Læs også  Pensionisten sangvalg får juryen til at kæmpe mod tårerne! 

Tøv derfor ikke med at del artiklen med dine venner og familie på Facebook!

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame