Familien opdager KÆMPE vabler under spædbarnets små fødder – få dage senere afslører politiet den grusomme!

By 11. januar 2019Nyhedsartikler
Familien

Familien opdager KÆMPE vabler under spædbarnets små fødder – få dage senere afslører politiet den grusomme!

Sidens logo

Del

Familien opdager KÆMPE vabler under spædbarnets små fødder – få dage senere afslører politiet den grusomme!

Livets største gave er om nogen når man bliver beriget med en eller flere guldklumper, selvom livet som forældre ikke altid er den dans på røde roser som rigtig mange går rundt og tror på, så er rollen som far og mor den største gave man kan blive beriget med.

De første år skal man virkelig være indstillet på at man i de fleste tilfælde må sætte sine egne behov i anden række, så en cafetur med en ven er virkelig luksus hvis det kan lade sig gøre.

Men mange forældre sidder ofte med den samme følelse, når man skal forlade ens børn for første gang, også selvom der er tale om få timer og så man hjemme i de trygge rammer igen, man stoler altid på de børnepassere som skal have ansvaret for ens guldklumper når man skal på arbejde eller blot have lidt alenetid engang imellem.

Men lige i dette tilfælde endte denne “pause” hjemmefra som en kastastrofe som ingen forældre ønsker sig at komme hjem til.

Det kan denne mor om nogen skrive under på, hun havde nemlig troet og håbet at hun havde afleveret sin datter i trygge omgivelser til den 36-årige Ismelda Ramos Mendoza som var bosat i Bladensburg,USA.

Moren havde nemlig aldrig forestillet sig den hun blev vidne til da hun efter nogle timer igen hentede sin datter, moren opdagede nemlig at hendes datter “pludselig” havde fået enorme store vabler under hendes fødder.

Bladenburg Police Department

Den 36-årige barnepige, afviste blank at kende til årsagen til datterens vabler, men moren tøvede ikke med at kontakte det lokale politi for at underette barnepigen efter denne grusomme hændelse.

Læs også  Forkølelse: Derfor bliver du syg om sommeren

Moren kørte dog straks sin datter på hospitalet for sine alvorlige brandskader som hun havde fået.

I en politiafhøring kom det senere frem at barnepigen indrømmede at hun havde trykt pigens fødder ned på den varme stegepande for at “straffe” hende efter en længere gråd.

Kontakt os ved at klikke her

Tøv nu ikke med at del denne artikel videre hvis du er enig i at Ismelda aldrig nogensinde bør passe børn igen.

 

Morten Timm Reklame