Familien vågnede op til en frygtlig stank: Faren kom i tanke om, hvad han havde glemt, “og så begyndte lorte-katastrofen”

By 15. marts 2018Nyhedsartikler
Familien

Familien vågnede op til en frygtlig stank: Faren kom i tanke om, hvad han havde glemt, “og så begyndte lorte-katastrofen”

Sidens logo

Del

Familien vågnede op til en frygtlig stank: Faren kom i tanke om, hvad han havde glemt, “og så begyndte lorte-katastrofen”

Ifølge TheGuardian glemte en familiefar en utrolig vigtigt ting aftenen forinden, og det må siges at familien mærkede det på hårdeste måde da de vågenede op til en hundelort stank.

Familien havde lige fået sig en lille hundehvalp, og da de ikke nåede at komme ud med den om aftenen, vågnede de op dagen efter til en lorte-katastrofe som ingen ønsker at opleve!

I dag er robotstøvsugeren blevet et kæreste eje hos mange familier, da den køre rundt om natten hvor man selv sover, og så vågner man til et rent hjem.

Familiefaren Jesse Newton havde netop lige købt sig en robotstøvuger til huset for at spare en masse tid, men det skulle hurtig vise sig at støvsugeren ville det langt anderledes denne aften. For da familien ikke havde luftet hvalpen sent om aftenen, måtte de mærke konsekvensen utroligt hårdt.

Lorte-robotstøvsugeren fra helvede:

Familiens lille hundehvalp havde nemlig skidt på gulvtæppet, og da robotstøvsugeren mellem midnat og halv 2 om natten kom forbi tog den nemlig lorten med sig, og det var her det lorte-katastrofen startede skriver faren i et Facebook-Opslag.

Faren vågnede tidligt om morgen, da deres fire-årige søn lige pludselig kravlede rundt med lort overalt..

Her slog det faren at sønnens lort, ikke lugtede af en menneskelort, men derimod en hundelort, men den alvorlige ulykke var indtruffet i hele huset.

Disse geniale støvsuger er desværre ikke installeret til at køre forbi disse hundelorte endnu, og det mærkede familien. Støvsugeren havde nemlig kørt over lorten, og forsat sit ellers gode arbejde i hjemmet.

Der lå lort overalt på gulvet, og gulvtæpperne fortæller faren, det var dog faren som skulle gøre huset rent efter møde med lorten og robotstøvsugeren – Faren smilede dog selv over oplevelse, selvom han gerne ville ha undværet det. Han havde derfor tegnet en tegning over huset hvor støvsugeren kørte rundt og gjorde rent med lort overalt.

Læs også  Denne kage får kageelskere til at gå amok – opskriften er enkel, sender dig i smagshimlen!

Du kan også se hvordan støvsugeren er smurt ind i Hundelort, og sikke et uheld, men mon ikke faren lære at lufte hunden sent om aftenen, så dette aldrig sker igen.

Faren havde dog heldigvis en forsikring på støvsugeren, og derfor kunne familien bytte sig til en ny støvsuger – Opslaget er nu blevet et viralt hit blandt folk på nettet.

Faren ønsker dog at advarer alle andre som har en robotstøvsuger, at de aldrig bør lad den køre over en lort. Det ville dog aldrig ha sket, hvis faren i dette tilfælde havde luftet den lille hundehvalp.

Det er virkelig karma på den mest ulækre måde, tøv ikke med at del hvis du er enig i dette!

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame