Familiens hund møder nyfødt baby for første gang – se nu hundens reaktion, når ejeren sætter ham ned!

By 19. november 2018Nyhedsartikler
Familiens

Familiens hund møder nyfødt baby for første gang – se nu hundens reaktion, når ejeren sætter ham ned!

Sidens logo

Del

Familiens hund møder nyfødt baby for første gang – se nu hundens reaktion, når ejeren sætter ham ned!

Hunden er menneskets bedste ven, det har vi set og hørt utallige af gange, båndet mellem mennesker og de firbenede hunde har skabt mange venskaber.

Vores firbendede hundevenner viser gang på gang hvorfor vi mennesker holder så meget af dem, deres utrolige kærlighed kunne vi mennesker om nogen lære utroligt meget af, og lad os ikke glemme deres evige loyalitet til deres ejere.

Jeg er selv opvokset med en hund, og da jeg flyttede ud hjemmefra købte jeg mig også en Fransk Bulldog, selvom hun ikke lever længere, husker jeg om nogen stadigvæk de minder vi havde sammen, hun var aldrig sur og ked af det, tværtimod stod hun trofast ved hovedøren når hun kunne høre jeg kom hjem, og den velkomst varmer virkelig ens hjerte!

Forholdet mellem mennesker og hunde har vist os mange gange hvorfor børn især også holder af de firbenede hunde som har en evne til at være hjælpsomme over for de små nye væsner.

se bare på videoen nedenfor, den beskriver inderligt hvorfor familien her fik tårer i øjnene efter første møde mellem deres lille nye guldklump og familiens hund.

Som nybagt forældre er det altid en spændende periode, da man ikke ved om ens hund tager godt imod en lille nyfødte, men jeg tror faktisk ikke man skal være så nervøs for det første møde, tværtimod ligger det stærkt og nært til hundens kultur at passe på familien.

Fotokilde: Youtube

Familiens hund reaktion deles netop nu som en løbeild på nettet!

Hvor det varmer ens hjerte når man ser hundens første reaktion med mødet med familiens nyfødte baby.

Læs også  12 nonner begynder at danse - 1 minut inde i dansen går det hele op i en højere enhed

I videoklippet nedenfor kan du se det hjerteskærende møde:

Tøv nu ikke med at del denne herlige video videre med dine venner og familie på Facebook.

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame