Faren er besluttet på at lære sin datter at sige “far” – hendes reaktion har nu fået millioner på nettet til at grine!

By 15. december 2018Nyhedsartikler
Faren

Faren er besluttet på at lære sin datter at sige “far” – hendes reaktion har nu fået millioner på nettet til at grine!

Sidens logo

Del

Faren er besluttet på at lære sin datter at sige “far” – hendes reaktion har nu fået millioner på nettet til at grine!

Findes der noget bedre end at grine, ikke hvis du spørger mig. Du kan med sikkerhed huske at du selv er begyndt at grine over en andens grin og latter.

Den varme der pludselig styre ens krop er vidunderligt, og forskerne har også været ude og fortælle at hvis man griner jævnligt øger det ens livslængde.

Lige så vrede og sure vi mennesker kan blive, lige så glade kan vi også blive, og det er selv over de mindste ting i livet, og disse grin er ofte et minde for livet istedet for de sure minder som ikke er værd at holde på hvis du spørger mig.

Jeg kan tydeligt huske da jeg fik mig en søn sidste år, den glæde og kærlighed til et andet menneske skal man lede langt efter, det kan de fleste forældre nok skrive under på. For der findes virkelig intet større og bedre ens egne børn, og lige så “irriterende” børn til tider kan være, lige så dejlige er børn selvom de kan være en stor mundfuld for mange forældre. Jeg husker da også tydeligt hvordan jeg forsøgte at få min lille guldklump til at sige far for første gang, og da øjeblikket endelig kom hvor han kunne sige “far” stod jeg også bare med tårer i øjnene.

I videoen nedenfor har en stolt far delt hans oplevelse med hans datter, som nu har fået millioner til at grine over datterens herlige reaktion.

Foto:Youtube

Faren går med sin lille guldklump Nowah på ryggen, og sammen har de en dejlig snakkende dialog, datteren har lært at sige “mor”, og nu mener faren altså det er på tide at hun fort lært at sige “far”.

Læs også  Lille dreng skriger af rædsel da buschaufføren tager fat i ham - skjult kamera fanger det uhyggelige øjeblik

1 million visninger på Youtube i skrivende stund

Men ordet far er altså ikke lige så nemt som at sige mor, datteren udtaler nemlig “far” med en herlig tysk facon som har fået så mange nettet til latter, jeg må ærligt indrømme at jeg har været færdig af grin over datterens smittende grin.

I videoklippet nedenfor kan du se det herlige klip:

Tøv nu ikke med at del denne skønne video videre med dine venner og familie på Facebook.

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame