Flere milioner har set denne gribende afsked: sådan er historien bag billederne.

soldat død

Flere milioner har set denne gribende afsked: sådan er historien bag billederne.

Sidens logo

Del

Flere milioner har set denne gribende afsked: sådan er historien bag billederne.

man drømmer aldrig om dette, men vi skal alle denne vej på et tidspunkt, Nogle ofre sig for sit land, andre dør på et sygehus. Hendes rystende skuldre og hænder og pande hvilede af mod den brune kiste, en amerikansk kvinde tog  imod sin mand i luftehaven der døde i tjeneste.

 

Den meget svære afsked og dyb rørende afsked blev overværet af de mange andre “alm” passagere i det fly der bragt kisten hjem til mandens familie.

lisa Williams Var en af dem der var omborg på flyet, de lande i lufthaven  Raleigh-Durham Airport i den lille Delstat Carolina, blev hun og alle de andre passagere bedt om at vente til en “særlig person” kunne komme ud først”

Da lisa kiggede ud af vinduet, fik hun et CHOK! hun kunne pludselig se flere soldater tage imod en overdækket kiste med det amerikanske flag, uddyber Lisa William til det lokale medie WNCT.

Som du nok kan se i videoen, var der så stille i flyet, det eneste man fktisk kunne høre var små snøft og gråd, imens gik en kvinde over til kirsten og lagde sig ovre kisten, lidt efter mødte flere familiemedlemmer også til og stod sammen med hende.

  • En kvinde stod lige bag mig i gangen på flyet og sagde: Årh endnu en engel er kommet hjem. Husker lisa tydeligt.

Denne smukke engel viste sig at være soldaten ( Shawn Thomas ) Kun 35 år,  Han var en støre del af en elite-specialstyrke united states army speciel forces i den amerikanske hær, hvis medlemmer ofte kaldes Green Berets. Thomas havde været afsted i byen niger for at yde sin tjeneste og træne de lokale tropper samt borgere så de kunne bekæmpe mod den terrorisme, der er i landet. Thomas døde uheldigvis i en bilulykke d.2 Februar ifølge Army Times.

Læs også  Han ville blot lave en prank på snerydderne - da politiet kom skrev de en 'bøde'

Da den nærmeste familie havde sagt der farvel ved lufthaven ankom 7 Green beret-soldater i fuld kamp uniform, derefter takkede flyets pilot alle de søde passager som havde ventet.

Kvinden som filmede Som hed Lisa Williams var hurtig at filme hele episoden, fra hendes plads i flyet, hun ville nemlig vise hendes børn den virkelige verden, men hun gjorde det også for at gøre mange andre opmærksom på at mange kommer hjem i lign kister efter disse fantastiske engle har ofret deres liv i kamp.

Lisa har skrevet en lille rørende tekst til selve videoen som hun optog, “Det var en ære at flyve hjem sammen med denne patriot, Gud velsigne hans hustru og familie, Der var simpelhen ikke et øje tørt som hun skriver.

Efterfølgende Lisa William har delt den rørende video er den gået verden rundt, og ikke nok med det, har soldatens kone taget kontakt til Lisa efter hun havde haft delt videoen, Konen hed TJ Thomas hun takkede mig for at filme og hun ønskede, at den bliver delt, så flere kan forstå hvad der virkelig forgår hverdag, selvom man har det i tankerne når man ved man har en mand som har en chance for at miste livet.

Soldaten Shaw Thomas Efterlader sig en hustru og fire dejlige børn.

Du kan se vidoen nedunder her.

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame