Forældrene skal have lavet deres varmefyr omgående – de får sig et chok, da de får regningen!

By 29. januar 2019Nyhedsartikler
Forældrene

Forældrene skal have lavet deres varmefyr omgående – de får sig et chok, da de får regningen!

Sidens logo

Del

Forældrene skal have lavet deres varmefyr omgående – de får sig et chok, da de får regningen!

Nu skal du møde familien Jesse og Maria samt deres to børn. Deres varmefyr gik nemlig i stykker sidste år, kontaktede de straks et firma som kunne hjælpe dem med at reparere deres varmefyr.

I dag findes der utrolige mange negative historie rundt omkring i verden, men heldigvis findes der lige så mange positive historier, en af dem er denne du nu skal høre om.

Historien her, er et levende bevis på at der faktisk stadigvæk findes mennesker, som ønsker at hjælpe andre.

Episoden skete den 23 februar 2017, da familien her opdagede at deres varmefyr desværre var ude af drift. Og det skulle altså vise sig at være et stort problem for familien.

Maria havde dagen forinden lige født familiens andet barn, en lille sund dreng. Og familien havde dog hørt fra nyhederne at der ville komme en stor snestorm over deres lille landsby nogle dage senere, derfor havde familien akut brug for hjælp.

Maria kontaktede straks et firma, og fortalte dem omkring deres problem, og at de desværre ikke havde mange penge at gøre godt med, heldigvis havde Maria fået fat i firmaets chef Craig, som sendte en håndværker ud til familiens hus en lille time senere. Og så virkede familiens varmefyr igen.

Et par dag efter de havde haft besøg af håndværkeren, lå regningen ude i deres postkasse, og da hun familien åbnede regningen, var de ved at falde bagover i chok!

Nederst på regningen stod der nemlig ‘Gratis’ Familien forstod ikke rigtig, om det var sandt eller falsk. Men firmaets chef, ville nemlig gerne give familien en gave som tillykke med deres nyfødte dreng.

Læs også  Nu hylder vi Jeff, som cyklede efter og pågreb en mand som stak en ældre kvinde til blods

I videoen nedenfor kan du se og høre hele solskinshistorien.

Kontakt os ved at klikke her

Glem nu ikke med at del denne smukke gerning med dine venner og familie på Facebook, så endnu flere kan hylde denne flotte gerning.

Morten Timm Reklame