Forældrenes rørende historie om sandheden bag det omtalte billede hvor 5-årige pige dør i sin fars arme!

By 12. januar 2019Nyhedsartikler
Forældrenes

Forældrenes rørende historie om sandheden bag det omtalte billede hvor 5-årige pige dør i sin fars arme!

Sidens logo

Del

Forældrenes rørende historie om sandheden bag det omtalte billede hvor 5-årige pige dør i sin fars arme!

Historien om den 5-årige Zoey Catherine Daggett som for 6 måneder siden døde i sin fars arme, døde af en hjernesvulst.

Forældrene hjerteskærende historie omkring det virale billede som de delte på de sociale medier kort tid efter datterens død, har fået millioner til tårer.

Zoey fik i en alder af blot 3 år konstateret kræft i hjernen, hun var inden sin sygdom, som ALLE andre børn som elskede at lege og sprede kærlighed ud.

Men forældrene fornemmede pludselig at der var noget som ikke var normalt, en dag faldt hun om, og blot et par uger senere begyndte hun at miste sin førelighed i hænderne.

Det skriver mediet CBS8

Forældrene kørte straks deres datter afsted til det lokale hospital, her gennemgik den ellers stærke pige flere undersøgelser og behandlinger, men sommeren 2018 tog hun ikke længere imod den behandling som mange gennemgår, nemlig kemobehandling.

Lægerne gjorde alt hvad de kunne, men forældrene indså på dette tidspunkt at deres datter lå for døden, deres mavefornemmelse fortalte dem at de ikke havde mange dage tilbage med deres datter, de gik grønt lys af lægerne til at tage hjem i hjemmets rolige omgivelser for at give Zoey den rolige død så familiemedlemmer kunne tage afsked med hende i hendes egne omgivelser.

Forældrene glemmer aldrig d. 4 juli – dagen hvor deres elskede datter fløj forude, datteren elskede at se Harry Potter- film, de lagde sig alle sammen i sofaen og “så” filmen, og midt i filmen, stoppede datterens hjerte med at slå.

Læs også  Dreng fik solbriller i fødselsdagsgave - de skulle vise sig at ændre hans liv!


 Billedet blev taget af den sygeplejerske som havde passet på datteren i den sidste tid, og nu deles det omtalte billede sig som en løbeild på nettet.

Zoey var en stjerne som alle andre, hun spredte liv og glæde hvor hun gik fortæller en stolt men trist mor.

Tøv nu ikke med at del denne hjerteskærende historie for at sende dine tanker til familien.

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame