Forlæng holdbarheden på dine madvare med dette smarte trick!

By 7. maj 2018Nyhedsartikler
Forlæng

Forlæng holdbarheden på dine madvare med dette smarte trick!

Sidens logo

Del

Forlæng holdbarheden på dine madvare med dette smarte trick!

Vi har lært lige siden vi kunne snakke, at frugt virkelig er sundt for vores helbred, Æbler, bananer, blommer og malon er danskernes yndlingsfrugt. Men der er ikke mange børn som ældre der synes det er sjovt og interesant at spise frugten hvis den bliver mørk.

De fleste forældre som giver deres børn frugt med i børnhave, skole eller andre steder, har med sikkerhed oplevet at deres børn ikke synes det er så lækkert når for eksempelvis æblerne er mørke.

For selvom æblerne er mørke, så betyder det overhovede ikke at de er uspiselige, tværtimod. De ser muligvis ikke lige så indbydende ud som når man lige har skåret dem over.

I videoen nedenfor viser en ekspert hvordan dette “problem” muligvis kan løses med et smart tricks, som mange af os ikke kendte til i forvejen.

Men der er altså en god grund til at over 10 millioner i skrivende stund allerede har set videoen her.

I videoen ser vi nemlig at han skære æblet over, sætter æblet sammen igen, Og tegner en tynd linje omkring den, dette er med til at holde massen frisk i længere tid.

I videoen kan du blive ekstra klog på nogle tips og tricks du måske overhovede ikke kendte til i forvejen –

Folk er enige, de er super glade for de smarte tricks som har hjulpet mange børnefamilier med at holde frugten mere frisk og indbydende.

Tøv nu ikke med at del videoen med de smarte tricks videre med dine venner og familie på Facebook, så endnu flere kan få gavn af dette. Istedet for at smide det sunde frugt ud.

Læs også  Verdens mindste iPhone - se hvor god den er i denne video

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame