Forskere slår fast: Har du færdige nudler i hjemmet, bør du smide dem ud omgående!

By 10. marts 2018Nyhedsartikler
Forskere

Forskere slår fast: Har du færdige nudler i hjemmet, bør du smide dem ud omgående!

Sidens logo

Del

Forskere slår fast: Har du færdige nudler i hjemmet, bør du smide dem ud omgående!

De fleste af os har på et tidspunkt spist disse nudler i store mængder. Nu har forskerne dog fundet ud af at disse færdige nudler kan være yderst farlige for især dit helbred.

Forskning har nemlig vist at disse færdige nudler kan have en stor påvirkning på dit helbred, udover at de kan øge risikoen for hjerte-kar-sygdomme, så kan du også blive ramt af diabetes. kvinderne er især udsatte fortæller denne forskning.

I vores skoletid blev disse nudler solgt i stor stil. Ingen var dog klar over at disse nudler kunne være så farlige som det så viser sig at være. Disse nudler kan dog stadigvæk købes i de danske supermarkeder landet over, det har dog tidligere været oppe i nyhederne hvor farlige disse nudler er.

Kvinderne er dog mest sårbare viser den nye forskning, kvinderne har nemlig en utrolig høj risiko for at udvikle metabolisk syndrom. Disse nudler indeholder nemlig utrolige farlige kemikalier som bisphenol A. Dette stof kan også blokerer en række af vores hormoner især østrogen som er med til at blive sendt ud i vores krop.

Forskere

Fotokilde: Youtube

I videoen herunder kan du se hvordan kroppen påvirkes, vi vil gerne advare mod stærke billeder i videoen.

Husk ALT med måde! så går man aldrig forkert i byen – Dog vil vi ikke opfordrer nogen til at spise disse nudler i fremtiden, selvom man har spist disse nudler i stor stil i ens ungdom, og stadigvæk ikke er død. Så bør man nogen gange lytte til hvad lægerne og forskerne fortæller os.

Læs også  Sommerens bedste tip: Sådan laver du luksusdrinken - med hyldeblomst og Prosecco!

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame