Forskerne afslører: Derfor bør du ALTID slå toiletbrættet ned – inden du skyller ud!

By 19. oktober 2018Nyhedsartikler
Forskerne

Forskerne afslører: Derfor bør du ALTID slå toiletbrættet ned – inden du skyller ud!

Sidens logo

Del

Forskerne afslører: Derfor bør du ALTID slå toiletbrættet ned – inden du skyller ud!

Nu har forskerne været ude med et budskab som lige nu deles som en steppebrand på internettet, og det forstår vi om nogen godt hvorfor.

Undersøgelsen handler om vores toiletbesøg, og de vaner vi mange har. For som vi alle sammen godt er klar over, er toilettet i de fleste tilfælde det sted i hjemmet hvor der findes flest bakterier.

Lad os først lige starte med at spørger dig, om du lukker toiletbrættet efter dig? Hvis ikke, så bør du virkelig læse hvad forskerne har fundet ud af, og du vil hurtigt lave om på dine vaner.

Forskerne

Shutterstock

Som vi alle sammen ved, er toilettet fyldt med bakterier, som i værste tilfælde kan videreføres til dine medmennesker som anvender dit toilet. Jeg glemmer aldrig tiden da jeg gik på efterskolen, det var faktisk første gang at jeg stod alene om at skulle rengøre ting efter mig selv, for derhjemme ordnede min mor faktisk det hele. Og selvom mange unge gør lignende bliver man man årene mere voksen, og muligvis selv forældre. Og derved indser man at ens børn selv skal lære at gøre rent efter dem selv.

Men tilbage til forskerne undersøgelse som er kommet bag på utrolig mange, for i vores afføring findes der nemlig millioner af farlige bakterier, som kan føres videre til vores håndklæder, tandbørster og andre ting på toilettet.

Bakterierne kan overleve i flere uger

Ifølge forskerne kan vores daglige skyldud fra vores afføring indholde millioner af bakterie, og som regel forbliver de ikke i kummen, hvis du glemmer at lukke brættet efter dit toiletbesøg, forskerne kan nemlig afslører at disse bakterier kan sprede op i mod 5-6 meter fra ens toilet. Dette skyldes hvis du altså ikke lukker brættet ned inden du skyller din afføring ud.

Foto:Shutterstuock

Ifølge forskere og læge Charles Gerba som første gang kunne afslører sandheden fra vores toilet, her kunne han fortælle at E. Coli-bakerierne blive hængende i luften efter du har skyllet ud uden låg i op til 5-6 timer.

Forskerne kunne i 2012 afslører at disse toiletbesøg var skyld i mange sygdomme, undersøgelsen blev siden delt i Journal Of Hospital Infection

Læs også  Ukendt skubber mormor i indkøbscenter og råber "flyt dig" - så spotter hun en ung dreng ud af øjenkrogen!

Forskerne fortæller hvad det vigtigeste er efter et toiletbesøg, luk brættet, skyl ud og vask dine hænder grundigt efter hver besøg. Desinfektion kan også være en god ide at have stående især hvis man undså sygedage eller smitte andre det fortæller Björn Hellquist i en pressemeddelelse

 

Lad os nu hjælpes med at dele dette videre med vores venner og familie på Facebook, så endnu flere kan se hvor vigtigt dette egentlig er!

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame