Genialt: Derfor bør du ALTID have sølvpapir om dine bilnøgler – Nu deles tricket sig som en løbeild på nettet!

By 12. december 2018Nyhedsartikler
Genialt

Genialt: Derfor bør du ALTID have sølvpapir om dine bilnøgler – Nu deles tricket sig som en løbeild på nettet!

Sidens logo

Del

Genialt: Derfor bør du ALTID have sølvpapir om dine bilnøgler – Nu deles tricket sig som en løbeild på nettet!

Ifølge FDM advarer de faktisk imod de nyere låsesystemer, det viser sig nemlig at de ældre systemer i mange tilfælde er langt mere sikre.

I de nye og moderne biler nu til dags, er alle bilerne indbygget med en “keyless” eller Keyless Go” Hvis du ikke ved hvad dette er eller betyder, så betyder det at man som ejer af bilen hvis man e ri nærheden, så går bilens centrallås op og du er snart parat til at køre afsted.

Og som mange også er klar over, så er de tyvene et stykket foran folket i mange af tilfældene, og de har mange tricks til at kunne åbne bilen.

Heldigvis er der nogle råd som ALLE bilejer virkelig bør kende til, så man ikke bliver udsat for nogle former for tyveri.

Artiklen fremviser nemlig hvor nemt det gøres at kunne stjæle bilen, selvom du ikke er ejeren af køretøjet. Man skal dog lige sætte sig ind i nøglesystemet, da der faktisk findes et datakredsløb inde i din bil nøgle, som har en speciel sikkerhedskode som kun tilhøre dit køretøj.

Derimod sætter en anden chip med samme metode inde i bilen, når disse koder matcher med hinanden,, kan bilen pludselig åbnes og startes.

I mange tilfælde låser bilen faktisk op, når man er cirka 30 centimeter fra ens køretøj, så det ikke er muligt for nogle at kunne stjæle dit køretøj, medmindre man faktisk er ganske tæt på den.

Fotokilde: Youtube

Men ifølge Vi Bilägare kan de nemlig afslører hvor nemt det egentlig er for biltyven. Hvis indbrudstyven anskaffer sig et stykke værktøj som anvendes til at forstærke radiosignalet fra bilnøglen, denne metode har nemlig vist sig at være utrolig udbredt rundt omkring i verden. Værktøjet som tyvene bruger kaldes for en Relæsender fanger, som hjælper tyvene godt på vej til at kunne fremskaffe sig nye og dyre biler.

Læs også  Fødevarestyrelsen advarer: Denne populære juice trækkes tilbage over hele landet!

For som mange ved, så behøver man ikke bilnøgler hvis man først er kommet ind i bilen – tyvene er ikke bare tyve, men utrolig kreative og dygtige. De omkoder nemlig bilens nøglesystem, og kan derfor sælge bilen videre i andre lande.

Hjælp dig selv med at bruge Tindåse eller sølvpapir

Ifølge Mester Motor kan de nemlig fortælle om tricket som mange slet ikke er klar over, bilgiganten prøvede nemlig dette tricks mod tyvenes trick, Men tyvene kunne i starten stolt vise hvor simpelt det var at låse bilerne op med det simple trick, i testforsøget låste tyvene 22 nye biler op for forskellige bil producenter.

Tricket som hjælper dig af med tyven

Tyvene prøvede efterfølgende at komme ind i bilerne, da bilnøglerne lå i sølvpapir, og det viste sig hurtigt at tyvene måtte gå fra stedet istedet for at køre væk med endnu et nyt køretøj, for hvis nøglen er pakket ind i sølvpapir skabes der nemlig en masse eletriske felter som gør det næsten umuligt for tyvene at stjæle din bil.

du kan selv prøve at pakke din bilnøgler ind i sølvpapir og se om bilen efterfølgende åbner sig som normalt., det er dog vigtig at metallet er helt tæt, uden åbninger, hvor radiosignalet kan slippe ud.

Ifølge Politiet kan dette trick slippe af med biltyvene.

I videoen nedenfor kan du se hvor simpelt det gøres:

Tøv nu ikke med at del dette råd videre med dine venner og familie på Facebook, så endnu flere kan se hvor hurtigt og nemt det kan være at stjæle en bil, hvis man ikke har sikret sig.

Kontakt os ved at klikke her

Læs også  Tømrerne arbejder da musikken pludselig starter: Internettet vrider sig af grin efter manden i blåt gør det uventet!

Inspirationskilde: Smalanningen

Morten Timm Reklame