Godt råd til forældre: Denne sms skal du lære dine børn at sende.

Godt

Godt råd til forældre: Denne sms skal du lære dine børn at sende.

Sidens logo

Del

Godt råd til forældre: Denne sms skal du lære dine børn at sende.

Manden fik en ide som skulle hjælpe andre som stod i samme nød en dag, det hele gælder om at forbygge som han fortæller.

Han fik en genial ide som kan hjælpe andre derude – En mand fra England fik faktisk ideen da han selv var bekymret for hans børn hvis de ikke var hjemme.

Ideen er til hvis ens børn eller andre for AKUT brug for hjælp eller andet – nu deler han sin ide som er gået hen og blevet et Hit på nettet, nemlig fordi det kan redde mange børn især som står i nød.

Men Faren ved navn Bert Fulks ville ikke kun hjælpe sig selv, han vil også gerne kunne hjælpe andre forældre som kunne have gavn af det samme som ham feks skriver Avisen Mirror.

Hele ideen går ud på at hans børn feks kan sende ham en sms hvor der blot er et X Hvis de er i fare eller har brug for akut hjælp.

Foto: Privat

Hvis man som forældre eller ven eller lign, modtager lign sms med dette bogstave, skal man ringe til feks telefonen efter et par minutter.

Når feks ens barn tager sin mobil telefon kommer der en stemme som fortæller:

Forældre – Der er sket noget, og jeg bliver nødt til at komme og afhente dig lige nu..

Barn – Hvad er der sket..?

Forældre – Det fortæller jeg, når jeg er der. Vær klar til at tage afsted om fem minutter jeg er på vej.

Læs også  Kære gud..

Hele Bert ide og pointe er nemlig at den er nem for barnet at udføre, også hvis der er andre mennesker omkring en, feks hvis man ikke helt tør at sige det hele over mobilen især hvis en venner står rundt om en.

Bert arbejder selv med unge mennesker og børn, som til dagligt er i hjælp for behandling for misbrug – mange af disse børn fortalte at de nemlig havde stået i lign situationer – og de ikke vidste hvordan de skulle reagere..

Læs hele hans budskab her hvis du lyster:

X-Plan: Giving your kids a way out (#xplan)

Vi på readaktion synes utrolig godt om ideen om at hjælpe andre unge især og så kalder det nemlig om at kunne forbygge og hjælpe inden den store eller frygtelige forbrydelse eller lign sker.

Find flere artikler på Visdom.dk
Kontakt os ved at klikke her

 

 

Morten Timm Reklame