Grædende datter optager sin døende fars plejer, afslører hendes bedårende ‘behandling’

By 16. marts 2019Nyhedsartikler
Grædende

Grædende datter optager sin døende fars plejer, afslører hendes bedårende ‘behandling’

Sidens logo

Del

Grædende datter optager sin døende fars plejer, afslører hendes bedårende ‘behandling’

Selvom det altid kan blive bedre på hvilken som helst arbejdsplads, så må jeg virkelig sige, at vores danske sundhedsvæsen i mange af tilfældene er utrolige dygtige og menneskelige!

Dem som har oplevet at være på et Hospice før, ved også hvad formålet er. Det er simpelhen at give de patienter den sidste kærlighed og omsorg, da dette sted er det sidste ophold i dette liv, det er aldrig sjovt som pårørende at se ens elskede være på Hospice.

I denne rørende historie ankom en mand ved navn Robert Olsen på hospice ved Bronson Hospital i Amerikanske kalamazoo,Michigan,USA. Heldigvis kom familiemedlemmerne ofte på besøg, da de heller ikke viste hvornår han døde.

Men da datteren en dag indså, hvad en plejer var ved at gøre, tøvede hun ikke med at filme hændelsen, så resten af familien kunne se det bedårende øjeblik.

Foto: Youtube

Robert var 85 år gammel, da hans helbred begyndte at svigte ham, hver eneste dag, var som den sidste for familien.

Da Robert kom på Hospice efter længere tids behandling, mødte han ind til et personale ud over det sædvandlige, hvis du altså spørger mig. En af plejeren var Brenda Buurstra, var kendt i byen for at give patienterne det lidt ekstra, noget som hendes job eller chef havde bedt hende om, da hun blev ansat.

Foto: Youtube

I dette tilfælde, mødte Robert den søde Brenda, og de to skulle få sig et nært venneforhold, som alle de andre patienter hun havde hjulpet det sidste stykke tid de var på hjemmet.

Læs også  Juryen hørte om spanierens rygte: Se nu da de alle sammen får sig et kæmpe chok med hendes fortolkning af klassiker!

Roberts ene datter hed Roberta Lytle, og hun besøgte ofte sin far, for at give ham den tryghed og kærlighed. Ifølge CBS Filmede hun den hjerteskærende episode med hendes far og hjælperen Brenda, der havde tilbudt Robert at indfri hans ønske om at få sunget sin yndlingssang “You Light Up My Life”.

Dagen efter havde hun skrevet sangen ned på et stykke papir, i fælleskab sang de sammen sangen, som fik datteren til at bryde ud i tårer.

I videoen nedenfor kan du se og høre den hjerteskærende gestus, som nu deles overalt på nettet.

Historien forsætter under videoen:

 

Datteren har ifølge Share Tap fortalt at hun ALDRIG har oplevet noget så smukt før. Datteren fortalte også, at hendes døende far som knapt nok kunne tale i forvejen, begyndte at synge med.

foto: YouTube

Det var tydeligt at se hvordan Robert fandt lyset i sangen her, og det fik også alle til tårer efterfølgende, det er ganske forståeligt.

På mirakuløst vis, skulle det vise sig at faren her, fik det bedre og bedre for hver dag der gik, og en uge efter kunne personalet udskrive ham, dette sker ikke særligt ofte, men sikke et minde at gå derfra med.

Familien hentyder til Brenda omsorgsfulde behandling igennem hele forløbet var skyld i at deres far overlevede.

foto: Youtube

Faren døjede med alvorlige hjerteproblemer, men på grund af hans alder, ville lægerne ikke indsætte en pacemaker, da det højst sandsynligvis ville koste ham livet, på grund af hans tilstand.

Siden videoen her kom frem, er det efterfølgende kommet frem, at Brenda har sunget og hjulpet de døende patienter i årevis, for hun fortæller selv, at hun igennem 14 år har sunget for/med de syge patienter, dog er det første gang at jeg blev taget på fersk gerning.

Læs også  Hendes hæle og fødder gjorte ondt døgnet rundt: Se det smarte tricks fra eksperten som får smerten til at forsvinde

DEL denne rørende solskinshistorie videre med dine venner og familie på Facebook, så Brenda kan blive hyldet for hendes enorme stykke arbejde hun yder hver eneste dag.

Sikke en gestus at give de døende, som om nogen har givet verden utroligt meget igennem tiden, hun er nemlig den helt rette til at give disse døende mennesker den sidste omsorg og kærlighed der skal til inden de går i forvejen.

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame