Hans kæreste forlanger at han går af med sin hund – så satte han denne overraskende annonce i avisen!

Molly

Hans kæreste forlanger at han går af med sin hund – så satte han denne overraskende annonce i avisen!

Sidens logo

Del

Hans kæreste forlanger at han går af med sin hund – så satte han denne overraskende annonce i avisen!

Det er ikke til at forstå, men ikke alle mennesker elsker dyr, imens at nogen ikke kan undvære dyr i deres liv. Men der er også de personer der under ingen omstændigheder vil dele hjem med et dyr. Denne historie handler netop om en af disse personer.
En mand ved navn Getzen mødte en sød pige, og fandt sit livs store kærlighed. Efter der var gået fire år, besluttede de sig for at flytte sammen.
Han havde aldrig troet at hans kæreste ville hade hans elskede hund Molly. Det hele udviklede sig så vidt, at han desværre skulle vælge imellem hunden eller hende.
Den tanke om at skulle skille sig af med sin elskede Molly var helt ulidelig. Og efter at have tænkt sig grundigt om, besluttede han sig for at sætte denne annonce i avisen:

Molly

”Min kæreste kan ikke lide min hund, Molly. så derfor er jeg nødt til at finde et nyt hjem til hende. Hun er raceren og fra et godt område, og vi har sammenlagt brugt fire år sammen.
Hun kan godt lide at spille spil, men ikke specielt godt opdraget. Hun har langt hår, der kræver mere pleje end normalt, og det samme gælder hendes kløer. Hun elsker at blive forkælet.
Hun sover ikke så ofte, og støjer meget om natten, hun sover faktisk mest når jeg er på arbejde. Hun spiser kun det bedste og det dyreste mad.
Hun kommer ALDRIG og hilser efter en lang dag på arbejdet, og hun giver dig ikke ubegrænset kærlighed, når du har mest brug for det.
Hun bider ikke, men kan godt lide at skændes.
Så…. hvis nogen er interesserede i min 30-årige egoistiske kæreste, så kom endelig og hent hende! Min hund og jeg vil gerne have hun flytter hurtigst muligt, så det haster!”

Få dage efter denne annonce blev offentliggjort , skrev Getzen en lille opdatering: Hans kæreste var taget hjem til sine ejere (forældrene) og han og Molly er nu på udkig efter en ny partner!

Læs også  Bilejerens geniale trick stoppede bådtyven - se politiets jagt i luften og du indser hvorfor!

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame