Her er videoen, der får dit hjerte til at smelte: Ægte venskabskærlighed!

Her

Her er videoen, der får dit hjerte til at smelte: Ægte venskabskærlighed!

Sidens logo

Del

Her er videoen, der får dit hjerte til at smelte: Ægte venskabskærlighed!

Et sandt venskab har ingen aldersforskel – Dette klip er et tydeligt tegn på dette! De 2 charmrende menensker har lagt internettet ned.

At blive forældre er noget af det største hvis det ikke er det største – Men at kunne give slip på ens barn er også en gave, da mange forældre har svært ved at give slip.

Denne video er gået viralt, Da moren og hendes lille pige var ude at gå en formidddag – pegede drengen på den lokale skraldevogn som kom nærmere.

Fotokilde: Facebook

Den lokale skraldemand må man sige at have en gave i at passe på børn også udover at hjælpe med at tømme alle de skraldespande hver dag.

Men da skraldemanden kom tættere på, faktisk så tæt på at at det var deres hus de kom til – fangede det den lille piges interesse. 

Skraldemanden går under navnet Hr.Anthony  kunne godt mærke at den lille pige havde stor interesse i at kigge på deres arbejde, måske det er en kommende medarbejder.

Men han gjorte faktisk noget helt andet – Han løftede hende op til sig, så hun kunne hjælpe med at skubbe deres egen skraldespand hen til bilen.

Fotokilde: Facebook

Nu er de 2 venner blevet så gode venner, at hver Mandag & Torsdag når skraldevognen kommer forbi står den lille familie klar, til at hjælpe til.

Der findes ikke noget bedre at se ens barn kunne være social med andre mennesker også især andre voksne mennesker.

Læs også  Hvalpen sidder fast i grøften og skriger i panik - hold nu øje med katten som har en smart plan!

Moren tog en dag en film, hvor hendes lille guldklump hjælp til, og lagde klippet op på hendes facebook profil, efterfølgende er det gået stærkt med Likes og delinger som ikke var målet! men det er dejligt at se hvordan en travl mand har tid til at give et andet menneske lidt kærlighed med på vejen.

Du kan se det meget omtalte klip herunder:

Find flere søde artikler på Visdom.dk
Kontakt os ved at klikke her

Danmarks største Sociale medie.

 

Morten Timm Reklame