Hun forvandler en rusten campingvogn for 5.000, se nu når hun fremviser det færdige resultat

By 13. marts 2018Nyhedsartikler
Hun

Hun forvandler en rusten campingvogn for 5.000, se nu når hun fremviser det færdige resultat

Sidens logo

Del

Hun forvandler en rusten campingvogn for 5.000, se nu når hun fremviser det færdige resultat.

I Danmark er vi kendt for at så mange familier har sig en campingvogn, de familier og mennesker som ofte vælger at købe sig en campingvogn ønsker den hyggelige stemning som der nu findes på de mange campingpladser i Danmark og udlandet.

I dette tilfælde var Mandi Gubler også opvokset med at skulle på camping med hendes forældre, det var nok derfor hun fik denne imponerende ide om at ombygge sit eget hjem ud af en rusten campingvogn fra 1973.

Ægtemanden synes at ideen var god, men forstod hende ikke helt. Nok på grund af han ikke kunne se det færdige resultat inde i hovedet. For der virkelig bare dem som kan se det færdige slutresultat på forhånd.

På en internet side købte Mandi denne rusten campingvogn for bare 5.000 danske kroner – inden længe ville hun sætte campingvognen i stand, og denne renovering krævede også at man havde nogle ideer og en masse tid.

De fleste familier kalder deres campingvogn for et navn, Mandi havde valgt kælenavnet “The Nugget” og det må siges at passe perfekt til denne hyggelige campingvogn.

Projektet af hendes hyggelige campingvogn tog omkring fire måneder, og hendes imponerende resultat har fået nettet til at måbe!

Fotokilde: VintageRevivals

Igennem hele renoveringen kunne hendes følgere på hendes blog følge med i det store arbejde.

 

Fotokilde: VintageRevivals

Da hun for nogle måneder siden købte campingvognen, lignede den mest noget som burde køres på skrot, men hun havde en ide som mange andre ikke kunne se sig ud af..

Fotokilde: VintageRevivals

Det skulle dog vise sig at campingvognen havde en del større skader ind først antaget, vandskader i væggene og indretningen var den gamle stil fra 70’erne.

Læs også  Christian ryster som aldrig før da han går på scenen - sekunder senere sidder dommerne med gåsehud

Men en masse energi, valgte Mandi at smide det meste af interiøret ud af campingvognen.

Fotokilde: VintageRevivals

det skulle vise sig at være en langt større renovering end hun selv havde troet, men det skulle ikke stoppe hendes plan –

Campingsvognes ydre fik sig noget af en tur, et flot stykke malerarbejde.

Fotokilde: VintageRevivals

Men vent bare til hun åbner dørene op for det indenfor.. Her blev vi og mange andre virkelig overrasket.

Fotokilde: VintageRevivals

Alt var pillet ud, så det ikke virkede så småt længere – hun havde derfor lavet små træhylder som virkelig passer godt ind i stilen.

Fotokilde: VintageRevivals

Campingvognens træpaneler fik sig også en tur, det hele blev malet med en hvid farve som virkelig gjorde det stort og rummeligt, hun sætte også en ny dør i, lavet ud af træ.

Fotokilde: VintageRevivals

 

Istedet for det gamle badeværelse som man næsten i forvejen ikke kunne være ude på, tilføjede hun istedet et lille tekøkken som virkelig er blevet brugt utroligt meget.

Fotokilde: VintageRevivals

Hun dækkede også de gamle grønne gulv til med et moderne trægulv –

Fotokilde: VintageRevivals

Vi er virkelig imponert over hendes evner til at indrette på, det ser så hyggeligt ud.

Fotokilde: VintageRevivals

Projektet som cirka tog hende og ægtemanden fire måneder, må siges at være givet godt ud, for sikke et flot stykke håndværk.

Fotokilde: VintageRevivals

Parret brugt kun 5.000 kroner på alle materialer, derfor har campingvognen kostede dem 10.000 – den ligner en der kostede langt mere.

Tøv nu ikke med at del denne smukke og hyggelige campingvogn med dine venner og familie hvis du også kunne se dig selv bo her –

 

Læs også  2 geniale tricks der vil gøre dit tøj både mere friskt og hvidere

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame